Pergnerová - Holka, která tančí kolem smrti: Zabiju to dítě! A pak SEBE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Pergnerová - Holka, která tančí kolem smrti: Zabiju to dítě! A pak SEBE!

Moderátorka Tereza Pergnerová
Moderátorka Tereza Pergnerová (Aha!: Dalibor PUCHTA, Josef KOUKOLÍČEK)

PRAHA – Skvělá moderátorka, možná ta nejlepší, co v Česku je. Má obrovské srdce a její duše přetéká emocemi, city, pochopením pro slabosti jiných. Pak je tady ale i druhá Tereza Pergnerová (32). Nevyrovnaná, psychicky labilní holka, která během okamžiku dokáže štěstím vyletět až do nebe, aby se vzápětí během minuty zřítila do bažiny depresí.

PRAHA – Skvělá moderátorka, možná ta nejlepší, co v Česku je. Má obrovské srdce a její duše přetéká emocemi, city a pochopením pro slabosti jiných. Pak je tady ale i druhá Tereza Pergnerová (32). Nevyrovnaná, psychicky labilní holka, která během okamžiku dokáže štěstím vyletět až do nebe, aby se vzápětí během minuty zřítila do bažiny depresí.

Která stále před něčím utíká, něčeho se bojí a často myslí na sebevraždu. Která má v duši zmatek, roky marně hledá svého vysněného prince, která stále nemůže zapomenout na svého despotického otce, kterého zároveň milovala i nenáviděla. A ten vnitřní svár ji strašně moc a moc vyčerpává. Která sice možná zvládla boj s heroinem, ale teď bojuje s ještě těžším protivníkem – sama se sebou… I to všechno prozradily o Tereze esemesky, které docela nedávno posílala svému tehdejšímu milenci Petrovi (32).

Vše je o to horší, že momentálně je Tereza těhotná. S kým, je otázka. Sama Pergnerová oficiálně říká, že si dítě nechá. Jenže… V esemesce, kterou Petrovi poslala, naopak tvrdí, že půjde na potrat: „Už jsem se rozhodla, přeruším to. I díky tobě…“ V další emotivní zprávě pak zcela jasně naznačuje, že potom zabije i sebe: „Tobě vyjde ráno slunce, já už budu daleko. Jsem na kolenou, a tak půjdu cestou, kde už nezradí nikdo a nic. Věřím na reinkarnaci. Věřím, že vrátím se zpět. Milovala jsem tě. Jdu tam, kde lidé nemluví. Opatruj, co půjde. Prosím, a pokud ublížila jsem, pak odpusť… Tereza.“

Teď ovšem přišla Petrovi z Terezčina mobilu úplně jiná textovka. Výhružná, až z toho mrazí. Tu zřejmě napsal Pergnerové bratr, černá ovce rodiny, o němžprý sama jeho matka řekla, že tahá z Terezy peníze, aby měl na drogy.

„Že jsi koště… Není překvapení… Chci tě... Řekni kde…? V lochu budeš, děvče… Řekni kde? Boris Pergner,“ pípla Petrovi výhružná zpráva poslaná z Terezina mobilu. „Vzhledem k tomu, že vím, co je ten člověk zač a čeho je schopen, tak mám strach, že své výhružky myslí vážně,“ řekl deníku Aha! Petr. „Jdu s tou esemeskou na policii, protože se vážně bojím,“ dodal. Sama Pergnerová se odmítla k téhle i předešlým zprávám, které Petrovi poslala, vyjádřit.

„Nejsem ten, kdo s tímhle začal. Tereza to odstartovala tím, že o mně lhala v té televizní reportáži. Já to pak chtěl jen uvést na pravou míru,“ říká Petr, který se mezitím vrátil ke své přítelkyni Petře. „Tereza se nedokázala vyrovnat s tím, že se k Petře vracím, a proto udělala ten podraz s reportáží. Chtěla mně tím ublížit a chtěla zamezit tomu, abych se k Petře vrátil,“ má jasno bývalý milenec Pergnerové.

„Už jsem se k tomu nechtěl vůbec vyjadřovat. Jsem zpátky s Petrou a jsem šťastný. Ale když mi začal Boris vyhrožovat, tak jsem se s tím rozhodl jít ven. Ať si Tereza o těch zveřejněných esemeskách z mého ztraceného mobilu klidně myslí, že jsem je zveřejnil já, ale není to pravda. První esemeska z jejího mobilu, kterou já zveřejňuji, je ta výhružná od Borise. A pak ty, které jsou v příkrém rozporu s tím, co Tereza veřejně tvrdí,“ dodává Petr.

Těhotná Pergnerová vlastní rukou:

Už nejde dýchat, nejde s někým být.
Kůže je mi malá,Tobě vyjde ráno slunce,
já už budu daleko.
Nevím, co se v takovejch situacích říká,
snad jen: děkuji i tak.
Teď, přitlačená ke zdi, nemám kam jít.
Pokud jsem ublížila, odpusť. Potrestám se.
Nejsi špatný muž a vím, že budeš šťastný.
Jsem na kolenou, a tak půjdu cestou,
kde už nezradí nikdo a nic.
Nezbylo nic, čeho se podržet,
až ti někdo pošeptá, že tě miluje,
věř tomu za každou cenu.
Obětuj vše. Neopakuje se to.
Ve svém životě jsem udělala dost chyb.
Tu, co dělám teď, dělám s vědomím,
že to chyba je. Životní. Jsem zraněná.
Za pár let si připustíš, že jsem člověk,
který tě miloval.
Není kam se vracet.
Věřím na reinkarnaci.
Věřím, že vrátím se zpět.
Milovala jsem tě. MILOVALA.
A přijímám to, co je.
Prosím, prosím, prosím.
Ničeho se už nikdy neboj.
Teď už zas nevím, co říct.
Jdu tam, kde lidé nemluví.
Opatruj, co půjde. Prosím,
a pokud ublížila jsem, pak odpusť.


Tereza

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.