Co nám přinesl Ježíšek... Nejprve tálo jako o život, pak zase přišel led a sníh! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Co nám přinesl Ježíšek... Nejprve tálo jako o život, pak zase přišel led a sníh!

Otužilci se koupaliNa své si přišli i milovníci ledové tříště, kteří se na Štědrý den ponořili do říčky Střely ve Žluticích na Karlovarsku. Konal se zde 20. ročník memoriálu doktora Jiřího Morávka. Dalších asi 25 otužilců s
Otužilci se koupaliNa své si přišli i milovníci ledové tříště, kteří se na Štědrý den ponořili do říčky Střely ve Žluticích na Karlovarsku. Konal se zde 20. ročník memoriálu doktora Jiřího Morávka. Dalších asi 25 otužilců s (Aha! – Petr Novotný, ČTK – Radek Petrášek, Jan Sokol, HZS Praha – Leoš Kučera)

Jaký byl Štědrý den roku 2010? Nevyzpytatelné bylo především počasí, největší problémy tak měli tradičně řidiči. Sváteční den měl ale i veselejší stránky. Pojďme se tedy podívat na to nejdůležitější, co se stalo.

Kliknutím zvětšete

Jaké nás čeká počasí?

Mrazivý trend počasí bude platit celý následující týden, teploty přes den se budou pohybovat od 8 º C do 4 ºC s polojasnou oblohou a občasnými sněhovými přeháňkami. O silvestrovské noci z pátku na sobotu nás ale čeká oteplení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.