Ministr Miroslav Kalousek tvrdí: Mám blbýho psa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ministr Miroslav Kalousek tvrdí: Mám blbýho psa!

Miroslav Kalousek
Miroslav Kalousek (Aha! – Marek Hofman, Martin Přibyl, ara)

Vrata domu ministra financí Miroslava Kalouska (TOP 09) v jihočeské Bechyni »zdobí« cedulka s nápisem Blbej pes. Nejde však o útok vtipálků, kteří se snaží ministra urazit. Cedulku si na vrata pověsil sám Kalousek!

Obyvatelé Bechyně se teď překvapeně zastavují u chalupy, která patří ministru financí Kalouskovi. Přestože vědí, že pro ostřejší výrazy někdy nejde daleko, mají za to, že ceduli s nápisem Blbej pes pověsil na vrata nějaký vtipálek. Je to ale přesně naopak.

„Svému psovi Scottymu občas láskyplně říkám »ty můj blbej pse«. Takže když jsem tu cedulku viděl, musel jsem ji mít. Já totiž o těch, které mám rád, často mluvím kontroverzně,“ prozradil Aha! telefonicky Kalousek.Podle těchto slov tak k poslanci Davidu Rathovi (ČSSD) musí ministr přímo hořet láskou.

Oba se totiž ve Sněmovně neustále »pošťuchují« různými nadávkami a jinými »láskyplnými« výroky. Když například Rath nařkl Kalouska z toho, že příliš pije, ten mu na rovinu řekl, že se chová »jako debil«. To Kalouskův třináctiletý kernteriér je jiný kabrňák. Prý rád zakusuje sousedům slepice.

„Chová se prostě někdy hloupě,“ řekl Kalousek.Pár minut poté, co redaktorům Aha! položil telefon, ještě sám ministr zavolal do redakce a zcela vážně nás ujistil, že situaci prodiskutoval se Scottym a ověřil si, že mu medializace není proti srsti.

„Scotty se zveřejněním článku bez výhrady souhlasil,“ nechal se slyšet Kalousek. Takže to asi přeci jen tak »blbej pes« nebude.

Cedule na vratech ministrovy chalupy v Bechyni.

Scottymu prý označení nevadí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.