Čtenáři Aha! pomohli - Justy našel domov! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Čtenáři Aha! pomohli - Justy našel domov!

Fotografie
Fotografie (internal)

Přítulný kříženec jorkšíra Justy neoslepl! Pejsek z útulku v Kralupech nad Vltavou, kterému čtenáři Aha! přispěli na operaci oka, se zcela uzdravil. Dokonce už našel nový domov nedaleko Prahy.

Nový páníček Justyho Lukáš šel do útulku s tím, že s přítelkyní Marií chtějí pejska, který bude milý, společenský a nebude mu vadit žít v bytě. Justy miluje přítomnost lidí, hry a válení se na pohovce. A tak když se poprvé uviděli, už se nerozešli. „Justy mi padl do oka na první pohled. Hned se ke mně i mé přítelkyni tulil. Je moc šikovný, samostatný, poslouchá, rád si hraje a ze všeho nejraději se mazlí,“ říká Lukáš. Justy už dávno zapomněl na trápení s okem, o které málem přišel, a užívá si nový blahobyt. „Miluje, když ho drbeme na zádíčkách nebo na bříšku. Skáče rád na gauč a už pronikl i do ložnice,“ líčí panička Marie.

Justy ale zřejmě nikdy nezapomene, že ho bývalí majitelé dali do útulku. „Pořád si nás hlídá, nehne se od nás na krok. Neustále nás kontroluje. I v koupelně je u našich nohou. Asi má strach, že zase zůstane sám,“ dodává Justyho pán.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.