Lvi Tarzan a Leon: V Carmen končí! Nahradí je mrňata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lvi Tarzan a Leon: V Carmen končí! Nahradí je mrňata!

Ludvík Berousek tvrdí, že malé lvíče čeká velká divadelní budoucnost!
Ludvík Berousek tvrdí, že malé lvíče čeká velká divadelní budoucnost! (Aha! – Petr Novotný)

Cirkusák Ludvík Berousek ze zooparku v Bášti u Prahy má starost se svými dvěma lvy Tarzanem a Leonem. Obří krasavci dva roky účinkovali v populárním muzikálu Carmen s Lucií Bílou v hlavní roli. Z roztomilých lvíčat ale vyrostli v pořádné macky a musí jít do divadelního důchodu!

Tarzan a Leon pravidelně vystupovali v Hudebním divadle v Karlíně od října 2008. V jednom z napínavých čísel se na jevišti přímo střídali s Lucií Bílou. Ta vstoupila do bedny a záhadně zmizela. Místo ní se před diváky náhle objevili lví bráchové.

Teď už se ale Leon a Tarzan do kouzelné bedny skoro nevlezou, proto jim Ludvík Berousek našel náhradníky. „Kluci už mají každý skoro dvě stě kilo, a to je pak s nimi těžká práce i převoz z Bášti do divadla. Navíc Leon si jako pořádný samec začal značkovat jeviště, aby ohraničil své teritorium. Už několikrát se proto stalo, že postříkal herce až čtyři metry za sebou,“ tvrdí s úsměvem Berousek.

Dospělí lvi se proto chystají do divadelního důchodu a nahradí je dvojice bílých lvíčat, která se teď u Berousků připravují na svou roli. „Musejí si zvyknout na přepravu v autě i na jeviště. Ale do března, kdy se Carmen zase začne v Karlíně hrát, zbývá ještě hodně času,“ dodal Berousek.

Dnes jsou Leon a Tarzan majestátní kusy a musí v muzikálu skončit.

Když v muzikálu začínali, byli Leon a Tarzan ještě lvíčata.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.