Vyhazovač ubil muže: Saddáma poslali do vazby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vyhazovač ubil muže: Saddáma poslali do vazby!

Fotografie
Fotografie (internal)

Soud včera uvalil vazbu na vyhazovače (31) s přezdívkou Saddám. Ten se v sobotu v baru v pražských Dejvicích dostal do sporu se zaměstnancem Pražského hradu a otcem dvou dětí Michalem M. (†32), který při rvačce přišel o život.

„Soud akceptoval podnět policie a návrh státního zástupce a obviněného vzal do vazby,“ řekla Aha! policejní mluvčí Ivana Ježková. Stále však není zcela jasné, co se přesně stalo. Podle některých informací napadl vyhazovač, přezdívaný Saddám, spícího Michala M. a uhodil ho pěstí.

Vyhazovač však tvrdí, že na něj Michal M. zaútočil jako první. Policie tak spoléhá na záznamy z kamerového systému, který je v baru nainstalovaný. Vyhazovač byl obviněn z těžkého ublížení na zdraví. Hrozí mu až šestnáct let vězení. „Myslím, že existuje tlak přímo z Hradu, aby byl případ posuzován přísněji,“ domnívá se advokát obviněného František Šejnost.

Oběť Michal M.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.