Česko Slovensko má talent vs. Talentmania: Nova vítězí, ale jen těsně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Česko Slovensko má talent vs. Talentmania: Nova vítězí, ale jen těsně!

Fotografie
Fotografie (internal)

Z druhého nedělního souboje talentových show vyšla vítězně televize Nova, když její Talentmanii sledovalo 1,126 milionu diváků, zatímco konkurenční Česko Slovensko má talent na Primě si vybralo 1,041 milionu lidí u obrazovek.

I když vítězství připadlo Nově, na Primě i přesto jásají. „V cílové skupině Dospělí 15+ sledovalo soutěž v průměru více než milion diváků a v nejsledovanější minutě vidělo soutěž 1 488 tisíc diváků,“ uvedla mluvčí televize Jana Kocová. Diváci tak potvrdili trend z předminulého týdne, kdy Nova sice na začátku vysílání Talentmanie vedla, postupně ale ztrácela.

„Show Primy má vtip, spád a povedl se i výběr porotců. Není divu, že diváci jí dali ve finále přednost,“ uvedl mediální analytik Evžen Skřivánek. Následující týdny tak ukážou, jestli se Primě povede Novu předstihnout, nebo dá televizní národ přednost Nově, která vsadila na estrádní čísla a hru na city.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.