Česká televize je továrna na vánoční filmy! Čtyři pohádky, dvě se Šafránkovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Česká televize je továrna na vánoční filmy! Čtyři pohádky, dvě se Šafránkovou!

1. Micimutr. Snímek získal jméno podle kouzelnice, která zachraňuje princeznu před drakem a pomáhá statečnému loutkáři a pravé nesobecké lásce. V titulní roli se představí Libuška Šafránková, v dalších třeba Jiří Bartoška či J
1. Micimutr. Snímek získal jméno podle kouzelnice, která zachraňuje princeznu před drakem a pomáhá statečnému loutkáři a pravé nesobecké lásce. V titulní roli se představí Libuška Šafránková, v dalších třeba Jiří Bartoška či J (Česká televize)

Česká televize je továrnou na klasické vánoční pohádky! V současné době má rozdělané hned čtyři, a v nich se to hemží plejádou hvězdných jmen! Děti se tak mohou těšit na Jiřího Lábuse, Václava Vydru, Josefa Somra, Jiřího Bartošku, Martina Dejdara a hned dvakrát i na nezapomenutelnou filmovou Popelku Libuši Šafránkovou (56)!

„Natáčelo se mi úžasně a text byl psaný přímo na moji pusu, nic jsem nemusela upravovat. Byla to krásná práce, nejen děti se mají na co těšit,“ radovala se Šafránková, která má nyní tolik sil, že natočila hned další pohádku Micimutr. Co dalšího na Kavčích horách »kuchtí«?

Kliknutím zvětšete

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.