Kriminalistka, která spáchala sebevraždu - Smrt kvůli rozchodu se šéfem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kriminalistka, která spáchala sebevraždu - Smrt kvůli rozchodu se šéfem?

Za tragickou smrtí krásné mladé policistky (†29) z Prahy, která se před dvěma týdny zastřelila služební zbraní ve své kanceláři v budově policejní správy hlavního města, je zřejmě zhrzená láska.

Podle kolegů byla kriminalistka, která pracovala na hospodářských deliktech, vysoká krásná černovláska, byla komunikativní a přátelská. To se jí zřejmě stalo osudným. „Měla poměr se svým šéfem. Pak ale couvla, už ho nechtěla, a začala buzerace. Dával jí úkoly, které nemohla splnit. Neunesla to,“ prozradil Aha! muž, který půvabnou policistku znal.

Na oddělení nebyla kriminalistka dlouho, a tak přitlačit ji ke zdi nebyl prý problém. „Ta práce je velmi náročná. Kvůli »super reformě« zkušení policisté odešli a je tu hodně mladých kolegů bez zkušeností. Výsledkem je stres, tlaky ze strany vedoucích oddělení i od státních zástupců,“ popsal atmosféru, která panuje mezi strážci zákona, další z kolegů mrtvé.

Policistka se podle zdrojů Aha! zastřelila před dvěma týdny v pátek po pracovní době ve své kanceláři. Až v pondělí ji našel kolega, po sobě nechala na místě činu dopis na rozloučenou. V něm údajně uvádí jako motiv sebevraždy šikanu na pracovišti.

Zastřelila se další policistka

Jen krátce po smrti pražské kriminalistky má policie na krku nový tragický skandál. V úterý večer v OstravěMariánských Horách se zastřelila další policistka (†22). Sebevraždu spáchala po odchodu z práce v obvodě, kde sloužila. Zabila se na odlehlém místě poblíž areálu bývalé chemičky, kde ji našel náhodný chodec.

„Na místo vyjela hlídka obvodního oddělení, která v uvedeném prostoru nalezla zastřelenou ženu. Policisté zjistili, že se jedná o policistku městského ředitelství policie v Ostravě,“ potvrdil krajský policejní mluvčí Miroslav Pech. Tentokrát prý nešlo o pracovní problémy, ale mladá žena tak prý řešila své osobní problémy. „Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by případ jakkoliv souvisel s výkonem služby,“ dodal Pech.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.