Šokující žebříček: Nejvíce sexy je komunistka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šokující žebříček: Nejvíce sexy je komunistka

Komunistická poslankyně Květa Končická.
Komunistická poslankyně Květa Končická. (Aha! – Dan Černovský, Kateřina Kalibánová, Martin Pátek, Martin Přibyl, ČTK)

Víme, jaké jsme si zvolili zákonodárce: vychytralé, neústupné a hašteřivé. Ostatně jako každý rok. Mnozí ale soudí, že kvůli nezvykle vysokému počtu žen je naše nová Sněmovna mnohem více sexy než kdykoliv dříve!

O míře přitažlivosti poslanců hlasují internetoví uživatelé na stránkách sexyparlament.cz a výsledky by vám mohly vyrazit dech! U mužů na prvních příčkách totiž figuruje například postarší Karel Schwarzenberg (TOP 09) a nemastný neslaný premiér Petr Nečas (ODS).

A kdo si při představě komunistky vybaví dederonovou blůzku a nevkusnou trvalou, pochybil by – žebříčku totiž kraluje právě »rudá kráska« Květa Končická z KSČM!

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete
Jak to funguje?

Příčky se neurčují na základě absolutního sex-appealu, ale srovnáním. Dostanete totiž vedle sebe fotky dvou poslanců a kliknete na toho, kdo se vám zdá více přitažlivý. Podle toho, jak často v tomto duelu obstojí, jsou k poslanci přiřazena procenta, a čím více procent, tím vyšší umístění.

Tihle všichni nejsou sexy!

Tvůrci webu sice nezveřejňují žebříček politiků, kteří zaujali nejméně, asi aby neurazili. Aha! se ale pracně proklikalo k výsledkům některých našich méně přitažlivých poslanců…

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.