Nehoda »zašpuntovala« D1 - 1000 řidičů trpělo v koloně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Nehoda »zašpuntovala« D1 - 1000 řidičů trpělo v koloně!

Zácpa trvala dvě hodiny a rozjížděla se jen velmi pomalu.
Zácpa trvala dvě hodiny a rozjížděla se jen velmi pomalu. (Aha! – Alexander Malachovský)

Tři zraněné, ale hlavně více než tisíc naštvaných řidičů si vyžádala včerejší hromadná nehoda na dálnici D1. Ve směru na Prahu se u Mirošovic v ranní špičce srazilo pět aut. Výsledná kolona dosahovala deseti kilometrů!

Celkem se na nejvytíženější české dopravní tepně srazilo pět aut, tři osobní a dvě dodávky. Děsivě vypadající karambol zablokoval všechny tři jízdní pruhy a provoz na dálnici se tak na dvě hodiny zcela zastavil. Téměř okamžitě se začala tvořit dlouhá kolona vozidel, ve které uvízlo více než tisíc řidičů spěchajících do hlavního města za prací. Had stojících aut dosahoval deseti kilometrů, zablokován byl i příjezd k dálnici od Benešova. Při nehodě se zranili tři lidé, z toho jeden těžce. „Jednoho muže s vážným zraněním vrtulník převezl na traumacentrum motolské nemocnice. Další dva lehce zranění byli převezeni do nemocnice v Říčanech,“ řekla mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.