Zemřel Jan Nekola - Bílá truchlí pro přítele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zemřel Jan Nekola - Bílá truchlí pro přítele!

I když byl Jan Nekola nemocný, pořádal na Žofíně Koncerty hvězd, na kterých vystupovala nejen Lucie Bílá.
I když byl Jan Nekola nemocný, pořádal na Žofíně Koncerty hvězd, na kterých vystupovala nejen Lucie Bílá. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Dlouhodobý boj s rakovinou slinivky prohrál bývalý taneční mistr, majitel Agentury NKL Žofín a kamarád českých hvězd Jan Nekola (†62). „Byl to člověk s úžasnou vizí a nápady, které přesáhly hranice naší země.

Je mi líto, že nestihl dovést všechny vize až do konce. Byl to profesionál, se kterým byla čest pracovat,“ řekl se smutkem v hlase deníku Aha! Karel Gott (67), kterého s Janem Nekolou pojilo kromě spolupráce také dlouholeté přátelství.

„Strašně mě to mrzí, je hrozná škoda, že takoví lidé musejí ze světa odejít. Byl to velký profesionál a člověk, který mi byl moc blízký,“ neskrývá smutek ani zpěvačka Helena Vondráčková, kterou SMS o skonu jejího přítele zastihla v autě. Zpráva o smrti Jana Nekoly zaskočila také Lucii Bílou. „To, že Honza odešel, je neskutečná ztráta nejen pro mě, ale také pro spoustu mých kolegů. Je mi to líto tak, že to neumím ani vyslovit,“ řekla nám s pláčem Česká slavice.

Jan Nekola pravidelně pořádal velké společenské akce a slavné Koncerty hvězd včetně letošního evropského turné, které sklidily obrovský úspěch. Jeho poslední velkou akcí se stal Koncert hvězd v Kyjevě, na který se nemocný Nekola už nedostal, ale z pódia mu tehdy pozdrav poslali Karel Gott i Helena Vondráčková.

19.8.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.