Miminko vypadlo z jedoucího auta: Přežilo bez škrábance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miminko vypadlo z jedoucího auta: Přežilo bez škrábance!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zázračné miminko! Jinak šestitýdennímu Jonathanovi Samuelovi nikdo neřekne. Děťátko vypadlo z černého opelu, který jel rychlostí přes 100 km/h. Přežilo bez jediného škrábance!

Drama se odehrálo na dálnici M6 nedaleko města Wigan. Oliver Samuel (31) řídil vůz, v němž seděli jeho manželka Sadaf, dcera Shalona (18 měsíců) a šestitýdenní Jonathan. Chlapeček seděl vzadu na dětské sedačce vedle maminky. Autu se nešťastnou náhodou vyfoukla pneumatika a vůz se šestkrát otočil, než narazil do svodidla. „Na chvilku jsem usnula, ale probudil mě zvuk otevírajících se dveří. Podívala jsem se vedle sebe a začala ječet: Kde je moje dítě?“ popisuje okamžik hrůzy Sadaf.

Manžel rychle vyskočil z auta. Také on křičel zoufalstvím. Čekal, že uvidí silnici zbarvenou krví. Pak našel zdeformovanou sedačku, Jonathan v ní však neseděl. „Bylo to jako noční můra, nedokázal jsem se strachem ani pohnout. Myslel jsem jen na to, že naše děťátko zemřelo,“ říká Oliver, který krátce poté uslyšel pláč a zahlédl malý uzlíček schoulený v odstavném pruhu.

„Viděl jsem přibližující se světla auta, a tak jsem k Jonathanovi co nejrychleji doběhl, popadl ho a nesl zpět do bezpečí. Dodával jsem si odvahu, abych psychicky vydržel to, co uvidím. Jonathan ale neměl jedinou odřeninu! Byl jen ve stresu, ale jakmile jsem ho pochoval, okamžitě usnul,“ popisuje Oliver, který rychle zavolal záchranku. Chlapeček byl převezen do nemocnice. „Je zdravý, čilý a šťastný,“ referovali o několik hodin později lékaři, kteří chlapce ještě týž den propustili domů.

Zdeformované sedačka, v níž miminko sedělo.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.