VIDEO Nejmladší toreador – je mu 12 a zabíjí býky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

VIDEO Nejmladší toreador – je mu 12 a zabíjí býky!

Michelito v nebezpečí.
Michelito v nebezpečí. (ČTK)

Ostatní si ještě hrají s kamarády, on už zabíjí v aréně býky. V Mexiku se včera pokusil vehlas toreadora získat dvanáctiletý Michelito. Prvního býka zabil, druhý se však nedal…

Ostatní si ještě hrají s kamarády, on už zabíjí v aréně býky. V Mexiku se včera pokusil vehlas toreadora získat dvanáctiletý Michelito. Prvního býka zabil, druhý se však nedal…

Jiný kraj, jiný mrav. Zatímco u nás rodiče učí, že sirky dětem do ruky nepatří, v Mexiku už učí bojovat s býky. Dvanáctiletý chlapec mexicko-francouzského původu Michel Lagravere se stal nejmladším toreadorem, který vystoupil v neděli v hlavní zápasnické aréně v mexické metropoli.Michelito, jenž už má ve světě jméno, úspěšně zabil prvního býka, který vážil 405 kilogramů.

Při druhém zápase však ztratil půdu pod nohama a zvíře ho vláčelo po písku v aréně.Michelita odvezli do nemocnice na prohlídku a rentgen. Chlapec naštěstí neutrpěl vážnější zranění, měl jen pohmožděniny a modřiny.Michelův otec, bývalý francouzský toreador, řekl, že při pohledu na svého syna v aréně měl o něj strach, ale také byl na něj patřičně hrdý. Malý zápasník z nosítek novinářům řekl, že má ze svého vystoupení v aréně dobrý pocit.

Dvanáctiletý Michel Lagravere

Michelito, jehož matka je Mexičanka, poprvé vstoupil do zápasnické arény čtyřletý. Svého prvního býčka zabil, když mu bylo pouhých šest let. Do desíti let už měl na kontě šedesát zabitých býčků. Jako jedenáctiletý v lednu 2009 v mexické Meridě zabil v jednom zápase šest býků a doufal, že se dostane do Guinnessovy knihy rekordů.V Mexiku není na rozdíl od jiných zemí žádné věkové omezení pro zápasníky s býky.

Video - Takhle bojoval Michálek v 10 letech


Video Youtube.cz

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.