Tip Aha! Staňte se sousedem Zemana - Stačí vám 1,5 milionu Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tip Aha! Staňte se sousedem Zemana - Stačí vám 1,5 milionu Kč!

Byty jsou si uvnitř velmi podobné, typický je starožitný venkovský nádech. A takhle si v něm »hoví« sám Zeman.
Byty jsou si uvnitř velmi podobné, typický je starožitný venkovský nádech. A takhle si v něm »hoví« sám Zeman. (pro Aha! – Marek Hofman, Martin Pekárek)

Miloš Zeman (65) – důchodce, expremiér a šéf Strany práv občanů – zemanovců – už léta bydlí na chalupě v Novém Veselí na Žďársku. Pokud zrovna nepracuje na předvolební kampani, může si plnými doušky užívat klidu, pohody a panenské přírody. Přišlo by vám něco takového vhod? Máte šanci! Za 1,5 milionu korun je totiž na Vysočině na prodej část chalupy, kterou obývá sám Miloš.

Jde o zadní část celkového traktu. Jenže zatímco Zeman má společný vchod se dvěma dalšími obyvateli, vstup do nabízené části je zvlášť i s vlastním pozemkem. Okna expremiéra a nemovitosti spolu sousedí a je z nich výhled na rybník, na němž Miloš v létě rád jezdí na nafukovacím člunu. „Jde o velice hezký, zachovalý objekt se sociálním zařízením, který je součástí zámečku. Ten nechala vystavět v polovině 16. století hraběnka Berkovna. Z nízkých klenutých stropů na vás dýchne historie a krbová kamna dotvoří příjemnou atmosféru,“ řekla Aha! Anna Štěpničková – makléřka, která nemovitost prodává.

A jaký je Zeman soused? „Moc tu teď není kvůli kampani, což je výjimka. Má dokonce nevybranou poštovní schránku. Ale jinak je velice příjemný a pozdraví,“ svěřili se Aha! místní.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.