Balíček pro Berlusconiho: Explodoval pošťákovi v ruce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Balíček pro Berlusconiho: Explodoval pošťákovi v ruce!

Italský premiér Berlusconi by se měl začít bát o svůj život.
Italský premiér Berlusconi by se měl začít bát o svůj život. (EPA)

Italský premiér Silvio Berlusconi (73) je terčem časté kritiky. Ať už jde o jeho milostné aférky s mladými dívkami, rasistické poznámky směřované americkému prezidentskému páru nebo pochybné machinace v oblasti médií, každý si najde důvod, proč jednoho z nejbohatších mužů na světě nesnášet.

Berlusconi dostává jeden výhrůžný dopis za druhým, z většiny z nich si nic nedělá. Nyní mu však někdo poslal výbušninu! Jen ji špatně načasoval... Balíček adresovaný italskému premiérovi, obsahující stručný vzkaz »Skončíš jako myš!«, explodoval v ruce pošťákovi, který třídil dopisy v Miláně. Naštěstí ho nezranil vážně, vyvázl jen s popáleninami na ruce.

Nejedná se zdaleka o první útok na Berlusconiho – v prosinci na něj jeden muž zaútočil soškou milánského chrámu. Premiérovi tak pohmoždil obličej, poranil ret, vyrazil několik zubů a zlomil nos.

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.