Evík se zbláznil! Slunce, seno... bůh | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Evík se zbláznil! Slunce, seno... bůh

Kretschmerová Jaroslava
Kretschmerová Jaroslava

Nevoní jí Rodinná pouta? PRAHA – Charismatická herečka Jaroslava Kretschmerová (51) v osmdesátých letech zazářila v »hoštické« trilogii Zdeňka Trošky Slunce, seno.

Charismatická herečka Jaroslava Kretschmerová (51) v osmdesátých letech zazářila v »hoštické« trilogii Zdeňka Trošky Slunce, seno..., v poslední době ale byla k vidění hlavně v Rodinných poutech na Primě. Tam ztvárnila zdravotní sestru Oldřišku, která je platonicky zamilovaná do doktora Lišky alias Romana Štolpy. Její postava však náhle zmizela do Austrálie. A její představitelka Jaroslava Kretschmerová prý nejeví chuť k návratu...

„Jarce se Pouta moc nelíbí, má výhrady ke scénáři, k hercům i ke štábu. Není s tím rychlokvašným seriálem spokojená a chtěla z něj odejít. Navíc už má velmi špatnou zkušenost s »nováckým« seriálem On je žena, který se taky natáčel za pochodu a ve velkém spěchu a tomu odpovídala i jeho kvalita,“ řekla nám Kretschmerové herecká kolegyně. A že její slova nejsou planým výkřikem do tmy, svědčí i fakt, že Kretschmerová naposledy natáčela Pouta před Vánoci! A pak její postava odletěla do Austrálie, kde si pobyt několikrát prodloužila. „To je stejné, jako když z Pout odešel Tomáš Krejčíř, tak jeho Adam taky »odjel« do Švýcarska, kde pobývá už pěkných pár měsíců,“ smějí se členové natáčecího štábu primácké telenovely. „Holky scenáristky to tak vymyslely a mně se delší volno hodilo,“ řekla deníku Aha! sama Kretschmerová, která byla našim dotazem evidentně zaskočená. Možná i proto, že by jí asi hrozil finanční postih, měla by začátkem dubna začít natáčet a její zdravotní sestřička Oldřiška se do Pout z Austrálie vrátí. „Podmínky smluv zveřejnit nemůžeme, ale každá ze stran má svá práva i povinnosti,“ řekla nám tisková mluvčí Primy Jana Malíková. Krestchmerová se tak v Poutech na televizních obrazovkách objeví až začátkem června. Druhá a zatím asi i poslední řada Rodinných pout přitom definitivně skončí už koncem srpna.
A jak to je s vírou populární herečky? „Vůbec nevím, kde se tyto informace berou, ale ptají se mě na to lidé třikrát do měsíce. Asi se nemají o čem bavit,“ řekla nám vyhýbavě herečka, která měla před časem podstoupit stejně jako zpěvačka Leona Machálková či přítelkyně Karla Gotta Ivana Macháčková plastiku nosu.


Autor: Miroslav GRACLÍK, Petr MACEK
Foto: ČTK, TV Prima

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.