Znovu ženatý frontman skupiny Kabát: Počet nás Vojtků se rozroste! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Znovu ženatý frontman skupiny Kabát: Počet nás Vojtků se rozroste!

Josef Vojtek  se první lednovou sobotu potřetí oženil. Jeho novou vyvolenou se stala Jovanka Skrčeská. Plánují dítě.
Josef Vojtek se první lednovou sobotu potřetí oženil. Jeho novou vyvolenou se stala Jovanka Skrčeská. Plánují dítě. (Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, M. Pátek, P. Novotný)

Zpěvák oblíbené skupiny Kabát Josef Vojtek (44) začátkem roku překvapil snad všechny, včetně svého okolí. Potřetí se oženil, vzal si tanečnici Jovanku Skrčeskou (31), se kterou chodil téměř dva roky. Jednalo se o plánovaný krok, nebo to bylo spontánní? A jaká panuje atmosféra během zkoušek nového muzikálu Baron Prášil, kde se známý zpěvák potkává nejen se svojí novou manželkou, ale i se svými bývalými ženami? To všechno Pepa prozradil v rozhovoru pro Nedělní Aha!.

Vaše svatba byla dost velkým překvapením, jednalo se o plánovanou akci? A jaké byly vůbec oslavy?

„Svatbu jsme udělali pouze v rodinném kruhu. Byl to spontánně plánovaný krok.“

Kdo všechno o svatbě věděl?

„Pouze rodina, paní z matriky, oddávající, personál restaurace. Všichni to zdařile tajili až do dne svatby.“

Libuše z vaší svatby s Jovankou prý nebyla dvakrát nadšená. Už je váš vztah urovnaný?

„Naše svatba je věc pouze moje a Jovanky. A co si myslí zbytek, je mně úplně volný.“

Plánujete s Jovankou rodinu?

„Myslím si, že časem se počet Vojtků na téhle planetě rozroste.“

V současné době finišuje muzikál Baron Prášil. Jak se vám role barona Prášila líbí? Je vám postava barona Prášila třeba něčím blízká?

„Nikdo vám nevezme vaše sny, touhy. Když je pak někomu vyprávíte, může vám věřit, nebo nemusí. Mně se například díky muzikálu splnil jeden velký dětský sen. Chtěl jsem být mušketýr a bojovat proti záporákům s kordem v ruce. No, a najednou jsem stál na jevišti a byl Athosem. Byl jsem ale i Draculou, Hamletem, Krysařem, bojoval jsem proti Golemovi, miloval krásnou Kleopatru jako Marcus Antonius, byl jsem Joffreyem de Peyrac. Taky mi to nikdo nemusí věřit a přitom je to pravda.“

V divadle se potkáváte i se svou bývalou partnerkou Sabinou Laurinovou a manželkou Libuší. Jak spolu vycházíte? A jak ony vychází s vaší novomanželkou?

„Jsme profesionálové a rodinné záležitosti se v divadle nemají řešit. I když se tak občas neděje. Většinou to ale řeší ti, kterým do toho vůbec nic není.“

Jste hodně pracovně vytížen. Jak často vídáte své děti?

„Barona zkoušíme od 9 do 18 hodin denně. Naštěstí nejsem ve všech obrazech a tak mám někdy volno. Po dohodě jsem omluven ze zkoušek ve středu a v neděli, právě abych mohl být s dětmi. Jinak Valentýnku i Matýska vídám nejmíň dvakrát týdně.“

Se svou bývalou partnerkou Sabinou Laurinovou. Mají spolu dítě, ale nevzali se.

S exmanželkou Libuší Vojtkovou se Josef Vojtek potkává na zkouškách muzikálu Baron Prášil. Mají spolu dítě, rozvedli se.

Libuše Vojtková má s rockerem syna Matyáše...

...a Sabina Laurinová dceru Valentýnku.

Novomanželé Vojtkovi

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.