Dáda Patrasová (50) - Plastická operace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dáda Patrasová (50) - Plastická operace!

PRAHA – Dagmar Patrasová (50) podstoupila plastickou operaci! A jako málokterá žena českého šoubyznysu se za to nestydí! „Nejlepší je být ke svým fanouškům upřímný,“ říká dětmi milovaná Dáda.

„Navíc při profesi, kdy se živíte svým obličejem, je skoro povinnost vypadat dobře,“ dodává herečka.

„Za posledního půl roku si moje oči neodpočinuly,“ svěřila se deníku Aha! Dagmar Patrasová, která podstoupila plastickou operaci očních víček! A měla k tomu nejen estetické, ale i zdravotní důvody. „Přiznám se, že v měsících, kdy se médii šířila údajná nevěra mého manžela Felixe, jsem toho dost nabrečela. A před několika měsíci mě také oslovila jedna firma, abych se stala tváří jejich botoxového krému proti vráskám. Chtěla jsem ho ale nejdříve vyzkoušet na sobě a chvíli jsem ho používala. Jenže jsem se po něm ošklivě osypala, a to i přesto, že mám poměrně dobrou pleť. Za sebe ho tedy rozhodně doporučovat nemůžu a jeho tváří jsem se stát odmítla,“ popisuje Dáda své útrapy, které očím, které uhranuly Fantomase i Rumburaka, zrovna neprospěly.

Jeden z nejlepších mikrochirurgů v Čechách Andrej Sukop jí tak na špičkové klinice LaserPlastic známé lékařky Marty Mojdlové minulý týden provedl zákrok, který Dádina horní víčka opět vylepšil. A cena? Devět tisíc korun! Zdraví je však k nezaplacení. „Nevidím důvod, proč bych to měla tajit. Vždyť to je jako nejít k zubaři, když mě bolí zub,“ říká Dáda. Dětmi oblíbená zpívající herečka tak tyto dny tráví v černých brýlích a čeká, až se zahojí stehy. Střídavě se tak rekreuje na chalupě se svou kamarádkou, podnikatelkou Ivou Krausovou, a střídavě pracuje v nahrávacím studiu. Na podzim totiž připravuje pro své nejmenší fanoušky novinkové album.

Plastika horních víček

„Plastická operace horních víček řeší změny způsobené stárnutím. Odstraňují se při ní jak kožní, tak tukové nadbytky nad očima,“ vysvětluje přední plastický chirurg Otakar Lucák. Oči jsou uloženy v jamkách lebky a chráněny tukovými polštáři. Tuk je na povrchu zpevněn vazivovým pouzdrem. S přibývajícím věkem pouzdro ztrácí pevnost, a následkem bývá postupný vznik »pytlíků« dolních nebo horních víček. „Operace jednoho oka trvá necelou hodinu. Po ní pacient dle stavu pobude jednu až tři hodiny ve zdravotnickém zařízení a pak odchází s doprovodem domů,“ popisuje Lucák. Operací víček se neodstraní jemné vějířky vrásek vně od oka. Ty vznikají mimikou obličejových svalů a dají se velmi jednoduše odstraňovat aplikací botulotoxinových injekcí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.