Rekordní přepadenípřed bankou - Okradli muže o 10 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Rekordní přepadenípřed bankou - Okradli muže o 10 milionů!

Z deseti milionů se muž moc dlouho neradoval, přímo před bankou byl totiž přepaden.
Z deseti milionů se muž moc dlouho neradoval, přímo před bankou byl totiž přepaden. (Aha! – Dan Černovský)

O obrovskou sumu peněz přišel ve čtvrtek odpoledne muž, který si v jedné z berounských bank vybral 10 milionů korun. Přímo před pobočkou ho přepadl asi dvacetiletý mladík, který ho povalil a tašku s penězi mu ukradl!

Přepadení se odehrálo po půl páté odpoledne před budovou Raiffeisen Bank na Husově náměstí. Přestože se na vánočně vyzdobené náměstí sjely během pár minut policejní hlídky, pachatele s jim dopadnout nepodařilo.

Policie se proto obrací se žádostí o pomoc na veřejnost. Mladík byl vysoký asi 190 cm, štíhlé postavy a pravděpodobně nebyl ani maskovaný.

Před bankou i na náměstí sice funguje kamerový systém, ale záběry z něj nebudou s největší pravděpodobností kriminalistům nic platné, protože přepadení se odehrálo v době, kdy už se začínalo stmívat a bylo šero.

Poškozený nabízí člověku, který poskytne policii informace vedoucí k odhalení pachatele, odměnu 100 tisíc Kč. Za loupež hrozí pachateli až 15 let vězení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.