Jágrova nová holka? Hledala kluka na internetu! A víme toho víc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jágrova nová holka? Hledala kluka na internetu! A víme toho víc!

 (: Nova Models)

PRAHA/BROUMOV – Jaromír Jágr (34) i Inna Puhajková (20) promluvili! Bohatý a slavný hokejista i krásná modelka, která ještě nedávno své fotografi e vystavovala v touze po seznámení na internetové seznamce www.libimseti.cz, deníku Aha! přiznali svoji už dvouměsíční lásku.

PRAHA/BROUMOV – Jaromír Jágr (34) i Inna Puhajková (20) promluvili! Bohatý a slavný hokejista i krásná modelka, která ještě nedávno své fotografie vystavovala v touze po seznámení na internetové seznamce www.libimseti.cz, deníku Aha! přiznali svoji už dvouměsíční lásku. „Ano, chodíme spolu,“ říká Inna. „Ale domluvili jsme se s Jardou, že o tom nebudeme více mluvit,“ dodává modelka. To její nový přítel Jágr je hovornější. A deník Aha! toho ví o jejich vztahu mnohem více!

„Jsme spolu dva měsíce. Seznámili jsme se přes kamarádku, na diskotéce. Divím se, že se to podařilo utajit takhle dlouho,“ říká Jaromír Jágr, který s Innou zažívá nejšťastnější období posledních let. „Nechci, aby se o tom moc psalo. Je to moje soukromí, chci si ho chránit.

Mám totiž zkušenost z předešlých vztahů. Všechny skončily kvůli tomu, že se pořád někde propíraly. A ona je mladá, třeba si ani nedokáže představit, co všechno ji teď čeká...“ bojí se Jaromír toho, aby přehnaný zájem veřejnosti jeho novou lásku nevyplašil.

Spolu s Innou se tak domluvili, že plachá kráska z Broumova se zatím nebude s novináři bavit. Přitom ještě před dvěma lety, kdy vyhrála soutěž Miss Internet, o sobě prozradila takřka všechno. „Jsem velice citlivé stvoření. Mám ráda adrenalinové sporty, motorky, zvířátka a Simpsonovy,“ svěřila se Inna, která se na internetu pokoušela najít i chlapce! Její fotografie a výzva k seznámení byly totiž několik měsíců součástí internetové seznamky www.libimseti.cz. Teď ale už tuto potřebu modelka, která pracuje pro prestižní agenturu Nova Models, mít asi nebude.

Jágrovy exmilenky: Ať jim to vydrží

Krásné ženy vždy zdobily Jaromíra Jágra (34) stejně jako jeho úspěchy. Deník Aha! vám přináší seznam jeho lásek, ať už byly krátkodobé, nebo měly delšího trvání. A hlavně: Co říkají na jeho novou lásku?

Iva Kubelková (29)
S vicemiss roku 1996 chodil Jaromír Jágr asi dva a půl roku (1996 až 1999). „Nejsem s ním už vůbec v kontaktu, ale když se potkáme, tak se pozdravíme. To, že má přítelkyni, je dobře, každý přece potřebujeme lásku.“

Nicol Lenertová (30)
S tehdejší moderátorkou sportovního zpravodajství na Nově a bývalou finalistkou Miss ČR si v roce 1999 hokejista prožil krátký románek, který trval pár měsíců. Tehdy Lenertová o Jágrovi prohlašovala, že by byl dobrým otcem. „Držím jim pěstičky a ať jsou šťastni,“ vzkazuje Jágrovi Nicol.

Andrea Verešová (26)
Slovenská modelka vydržela s Jágrem randit čtyři roky (2000 až 2004). Poté se spolu krátce scházeli a rozcházeli. „S Jaromírem se nestýkám. Jeho nové přítelkyni přeji hodně štěstí,“ řekla nám Andrea.

Lucie Borhyová (27)
Romantické večery a horké noci připravila hokejistovi blonďatá moderátorka »nováckých« Televizních novin. Před dvěma roky se oba párkrát sešli, Lucie se ale nakonec pokorně vrátila ke svému příteli, golfistovi Alanu Babickému, a na krátký románek už jenom vzpomíná. A veřejně se nechce k Jágrovi vůbec vyjadřovat.

26.7.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.