Merkelové pomohl obří dekolt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Merkelové pomohl obří dekolt!

Fotografie
Fotografie (internal)

5:00 – Krásná, ženská a inteligentní, tak se mluví o kancléřce Angele Merkelové (55) v Německu. A tam včera obhájila svůj post ve volbách!

Merkelová, kterou časopis Forbes už počtvrté prohlásil nejmocnější ženou na světě, dost možná bude v anketě vítězit i další čtyři roky. Její strana CDU (křesťanští demokraté) sice získala »jen« 33 procent a bude muset zformovat koalici s FDP (liberálové)... Přesto dali socialistům v SDP, jejichž předseda Frank-Walter Steinmeier si brousil zuby na kancléřskou funkci, pěkně na frak!

A jaké je tajemství úspěchu blonďaté kancléřky? Umí využit svých předností! I když není žádná modelka, s chutí se na billboardech předvádí ve spodním prádle anebo s hlubokým dekoltem. Jindy překvapí a na politických návštěvách do sebe chlapsky vyklopí pár půllitrů. Dokonale využívá i svojí ženskosti: místo, aby se k ní kolegové chovali neurvale, jak už to mezi politiky bývá, vítězí v nich džentlmenské instinkty, a Angela se prý jen veze!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.