Žijící příbuzní Adolfa Hitlera - Je jich 39! A nechtějí mít děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Žijící příbuzní Adolfa Hitlera - Je jich 39! A nechtějí mít děti!

Fotografie
Fotografie (internal)

05:00 – Německý diktátor Adolf Hitler (†56) je sice už 64 let po smrti, jeho příbuzní jsou ale stále naživu. Novinář Jean-Paul Mulders a historik Marc Vermeeren jich objevili celkem 39, a to na základě porovnávání DNA nacistického vůdce se vzorky genetických znaků na nedopalcích cigaret z jedné rakouské vesnice v oblasti Waldviertel, kde se Hitler narodil.

Německý diktátor Adolf Hitler (†56) je sice už 64 let po smrti, jeho příbuzní jsou ale stále naživu. Novinář Jean-Paul Mulders a historik Marc Vermeeren jich objevili celkem 39, a to na základě porovnávání DNA nacistického vůdce se vzorky genetických znaků na nedopalcích cigaret z jedné rakouské vesnice v oblasti Waldviertel, kde se Hitler narodil.

Informaci přinesl britský Daily Express. „Žili pod novými jmény, které se však podobají jménu Hitler. Například Hietler, Hiedler nebo Huetler,“ prozradil Mulders.

Badatelům se také podařilo vypátrat tři bratry žijící na newyorském Long Islandu. Louis, Brian a Alexander Stuart Houstonovi přiznali, že jsou prapravnuky Hitlerova otce Aloise. V minulosti mezi sebou údajně uzavřeli dohodu, že nikdy nebudou mít děti, aby nešířili Hitlerovu krev.

Nacistický diktátor Hitler měl na svědomí smrt nejméně šesti milionů Židů, kteří zahynuli v koncentračních táborech a další miliony vojáků a civilistů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.