PRUŠOVÁ: Kvůli sexu jde přes mrtvoly! Zničila vztah i Absolonové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

PRUŠOVÁ: Kvůli sexu jde přes mrtvoly! Zničila vztah i Absolonové

Kateřina Průšová
Kateřina Průšová (: Dalibor PUCHTA, Marek PÁTEK, ČTK)

PRAHA – Milovnice sexu, která nezná žádná tabu! Přesně tak popisují missku Kateřinu Průšovou (22) lidé z jejího nejbližšího okolí. Trochu jinými termíny by ji asi nazvala modelka Eva Kiliánová nebo nyní i zpěvačka Monika Absolonová.

Milovnice sexu, která nezná žádná tabu! Přesně tak popisují missku Kateřinu Průšovou (22) lidé z jejího nejbližšího okolí. Trochu jinými termíny by ji asi nazvala modelka Eva Kiliánová nebo nyní i zpěvačka Monika Absolonová. Oběma totiž Průšová zničila dlouholeté vztahy tím, že svedla jejich partnery. Kdo bude u nenasytné modelky další na řadě?

Vztah vsetínské krásky Evy Kiliánové a fotbalového reprezentanta Milana Baroše dlouhá léta vypadal jako bezchybná idyla. Ale jen do okamžiku, než si Kiliánová na titulní stránce novin prohlédla fotku svého přítele, kterak se v nočních hodinách ve vášnivém objetí potuluje po Václavském náměstí s Miss ČR 2002 Kateřinou Průšovou.
Přes fotbalistovy úpěnlivé prosby a sliby následoval nekompromisní rozchod, se kterým se Baroš podle svých známých dosud nesmířil a žal utápí v alkoholu.

Rozchod kvůli Průšové si docela nedávno prožila i zpěvačka Monika Absolonová. I její přítel Jaroslav Haštava se totiž spustil s blonďatou modelkou, která si před časem nechala operativně zvětšit poprsí a chlubí se slušnými trojkami. „Když Katka někoho chce, tak ho prostě dostane, a je jí jedno, jestli ten člověk někoho má, nebo ne,“ říká o Průšové bez rozpaků jedna z jejích kamarádek.

Na rozdíl od Baroše, jehož zapomenuté tričko prý Průšová stále schraňuje jako cennou relikvii, její vztah s Jaroslavem Haštavou trvá do současnosti. „S nikým nechodím. Jsem sama. S Jardou Haštavou jsme jen kamarádi. Známe se dva měsíce a on se s Monikou Absolonovou rozešel před rokem, takže tvrdit, že je to kvůli mně, je blbost,“ rozčilovala se na náš dotaz Průšová.
Lidé z jejího okolí to ale vidí trochu jinak. „Před nedávnem byla s Haštavou dokonce na společné dovolené,“ uvádí věci na pravou míru zdroj z modelčina okolí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.