Kovboj Putin: Moje Zkrocená hora | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kovboj Putin: Moje Zkrocená hora

Putin pózuje jako zádumčivý kovboj.
Putin pózuje jako zádumčivý kovboj.  (ČTK, Reuters, ara )

5:00 - (vr) – Ruský premiér Vladimír Putin (56), idol žen, dívek a podle posledních zpráv i mužů, opět ukázal nahé tělo! V sibiřské Tuvě si udělal malý výlet za přírodou.

5:00 - (vr) – Ruský premiér Vladimír Putin (56), idol žen, dívek a podle posledních zpráv i mužů, opět ukázal nahé tělo! V sibiřské Tuvě si udělal malý výlet za přírodou. A pózoval jako v Oscary ověnčeném filmu Zkrocená hora, který je o homosexuální lásce mezi dvěma americkými kovboji...

Po vzoru správného kovboje se Putin proháněl na koni, rybařil či v přestávkách sedal na větev stromu, ze které se zasněně díval do dálek sibiřské tajgy. Letos už takových dobrodružství stihl několik – potápěl se v Tichém oceánu, ponorkou sestoupil do Bajkalského jezera, v Irkutsku si zkusil práci kováře – u všeho byli samozřejmě fotografové. Stejně jako loni, kdy byl na lovu na Dálném východě rovněž polonahý, si z něj ale západní média spíše střílí.

Podle amerických Timesů se díky podobným snímkům z Putina stala ikona ruských homosexuálů a už letos v únoru si do něj média rýpla za to, že si objednal soukromý koncert kapely napodobující legendární skupinu ABBA. Tu teď totiž hodně obdivuje právě »čtyřprocentní« populace. Že by Putinova image mužného siláka a dobrodruha byla v ohrožení?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.