Patrasová (50): Vysadila prášky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Patrasová (50): Vysadila prášky...

Chytila jsem na pasece žížalu... Jé, přece motýlka!
Chytila jsem na pasece žížalu... Jé, přece motýlka! (: Marek PÁTEK)

ČESKÝ RÁJ – Zpívající herečka Dagmar Patrasová (50) alias královna dětských srdcí Dáda nahoře bez! Poprvé po téměř pětadvaceti letech od doby, kdy se v rouše Evině ukázala v komedii Vrchní, prchni a v seriálu Návštěvníci, jsme ji spatřili, jak ji pánbůh stvořil!

Zpívající herečka Dagmar Patrasová (50) alias královna dětských srdcí Dáda nahoře bez! Poprvé po téměř pětadvaceti letech od doby, kdy se v rouše Evině ukázala v komedii Vrchní, prchni a v seriálu Návštěvníci, jsme ji spatřili, jak ji pánbůh stvořil! A o tomhle udržovaném těle někdo tvrdí, že holduje alkoholu! „Nesmysl!“ říká Dáda. „Raději jsem vysadila už i ty prášky na bolesti páteře, abych nezavdávala zbytečné příčiny k řečem, že jsem oteklá!“

Populární zpívající herečka a čerstvá padesátnice se svým tělem nedobrovolně pochlubila na své chalupě v Českém ráji, když se u svého zahradního bazénu opalovala, nejprve v plavkách a později i bez. Na chalupu se Dáda uchýlila odpočinout si od pozornosti novinářů poté, co ji vyfotografovali na večírku ve stavu, který vyvolal řadu otázek. Herečka vždy tvrdila, že za její občasnou malátnost mohou prášky na bolesti páteře, se kterými má prokazatelně už delší dobu problémy.

„Mezi krčními obratly mi chybí vazivo, a články páteře se tak o sebe třou a způsobují mi velkou bolest,“ říká Dáda, která si páteř poškodila v mládí při sportovní gymnastice. Poté co se dvakrát objevila na večírku pod vlivem prášků na bolest a vyvolala tím rozruch, je však prý vysadila a snaží se nalézt alternativní metody léčby.

A v její prospěch paradoxně mluví i tyto nedobrovolné fotografie. Cožpak by si žena v jejím věku, která by měla problémy s alkoholem, dokázala udržet takovou postavu? Však ji jejímu manželovi Felixu Slováčkovi (63) závidí i mnohem mladší muži! Od dob Návštěvníků či filmu Vrchní, prchni se toho prostě moc nezměnilo.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.