Jitka Obzinová má kšeft na Primě místo Zuny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jitka Obzinová má kšeft na Primě místo Zuny!

Jitka Obzinová.
Jitka Obzinová.

PRAHA – Potvrzeno! Bývalá zprávařka televize Nova Jitka Obzinová (45) má kšeft na Primě. Od 1. srpna přebere post šéfredaktorky zpravodajství za Pavla Zunu, který odešel kvůli neshodám s vedením televize.

„Zaujal mne záměr vytvořit ještě silnější a prestižnější zpravodajství, které bude více konvenovat se značkou Prima a přesvědčí diváky atraktivitou zpravodajských témat. Chci společně se zpravodajským týmem najít cestu k ještě výraznějšímu zpravodajskému bloku, který bude jedinečný a rozeznatelný a který divákům Televize Prima poskytne kvalitní přehled,“ říká Obzinová.

„Jitka Obzinová splňuje naše představy o zkušeném a konstruktivním šéfovi zpravodajství. Předložila jasnou koncepci jeho rozvoje, která odpovídá našim strategickým záměrům. Věřím, že naše spolupráce bude úspěšná,“ dodává jedním dechem Marek Singer, generální ředitel Televize Prima.

Foto: ara

(eve)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.