Topolánek a Paroubek: Kdo je víc sexy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Topolánek a Paroubek: Kdo je víc sexy?

PRAHA (tk, vr) – Skandál kolem nahých fotek šéfa ODS Mirka Topolánka z vily italského premiéra Berlusconiho pokračuje! Díky tisku a internetu se na Topolánkovo mužství ve světě podívalo už kolem 40 milionů lidí!

A o našem expremiérovi už prý i za hranicemi kolují vtipy, a to i v politických kuloárech! Topolánkova nahá fotka ze Sardinie je rok stará, shodou okolností z úplně stejné doby pochází i fotka šéfa ČSSD Jiřího Paroubka jen v trenkách. Kdo je víc sexy – Topolánek, nebo jeho úhlavní politický nepřítel Paroubek?

Postoj

Jasně vyhrává Paroubek, svým postojem à la Tarzan a drsňáckým pohledem je bezkonkurenční! Kvůli rozostřenému obličeji sice nevidíme pohled jeho soka Topolánka, Paroubka by ale jen těžko překonal.

Kdo vyhrál: Paroubek

Břicho

Topolánek, který v období pořízení fotografie loni v květnu výrazně zhubl kvůli cukrovce, má o dost menší »vanu« než šéf ČSSD.

Kdo vyhrál: Topolánek

»Nádobíčko«

Velmi vyrovnaný souboj. Z fotek je vidět, že oba pánové jsou velmi slušně vybaveni. Snímek zcela nahého Paroubka sice nemáme k dispozici, ale i z pohledu na dmoucí trenky lze leccos vyčíst. Topolánek o své nahé fotce prohlásil, že je „tam dole“ upravená. Ale jakým způsobem? Že by na tom byl šéf ODS ve skutečnosti ještě lépe?!

Kdo vyhrál: Remíza

Nohy

Šéf ODS má přece jen sportovnější a svalnatější nohy, tenis je holt tenis…

Kdo vyhrál: Topolánek

Jak se teď i ve světě baví na Topolánkův účet

U bazénu stojí Topolánek a jeho přirození sahá až na druhý okraj. Jdou okolo dvě dívky a jedna prohodí: „To je kus, vidíš to taky?“ Topolánek prohodí: „To víte, každému se to ve studené vodě scvrkne.“

● ● ●

Topolánek si zálibně prohlíží v koupelně své mužství a povídá: „Kdybych ho měl o 5 cm delšího, jsem král.“ Zaslechne to Talmanová: „Jo, a kdyby o 5 cm kratšího, tak jsi královna.“

● ● ●

Přijde Topolánek do erotického klubu a najde si tam slečnu, se kterou po chvilce odchází na pokoj. Na pokoji spolu mají sex, dívce se to líbí, ale že prý by chtěla víc uspokojit. Topolánek vykřikne: „Žádný problém!“ a tleskne. Vtom se mu penis zvětší o 8 cm. Dívka je už spokojenější, ale že by se dalších 8 cm hodilo. Chlap zase: „Žádný problém!“ a opět tleskne. Už ho má 32 cm, ale to už ji začíná bolet, tak utíká a najednou začne chlap tleskat a křičí: „Mně neutečeš!“

● ● ●

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.