Nahý Topolánek! Jsem to já, ale... přiznal včera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nahý Topolánek! Jsem to já, ale... přiznal včera

Je ležící žena na fotografii Lucie Talmanová, nebo ne? Deník Aha! po tom bude pátrat...
Je ležící žena na fotografii Lucie Talmanová, nebo ne? Deník Aha! po tom bude pátrat...

ŘÍM (vr) – Skandální fotografie z vily italského premiéra Berlusconiho na Sardinii, kde je kromě harému polonahých dívek i odhalený předseda ODS Mirek Topolánek (53), už jsou na světě!


Hanbaté fotky jsou na světě - To je Mirkův topolánek!

A kdo je ta žena?

Fotograf Antonio Zappadu, kterému italská policie snímky před týdnem zabavila a zakázala, aby vyšly v Itálii, je lišácky prodal španělskému deníku El País. Ten je obratem uveřejnil na svých internetových stránkách. I když Zappadu trval na tom, aby obličeje všech vyfotografovaných kromě Kliknutím zvětšeteitalského premiéra zůstaly skryty, naháč u bazénu a polonahá žena v růžovém spodku od bikin vedle něj jsou asi opravdu Topolánek a jeho partnerka Lucie Talmanová (41)! Muž má na pravé ruce bílý náramek – podobný Topolánek nosí už rok a půl. Domnělý předseda ODS se od pasu dolů ukazuje v celé kráse. „Jestli mě někdo nafotil u bazénku, pokládám to za typický paparazziovský čin. Pokud by ale takové fotky uveřejnili, tak bych to přežil,“ řekl před dvěma dny sebevědomě v rozhovoru pro Frekvenci 1.

Včera – poté, co El País snímky zveřejnil – byl Topolánek nucen přiznat barvu: „Na té fotografii jsem já. Ale je to upravená fotografie. Není autentická,“ řekl serveru Aktualne.cz.

A obratem osočil levici, že jde o sprostý předvolební tah: „To, že v den voleb fotografie otiskl levicový deník El País, nabízí spekulaci, že se jedná o součást levicové kampaně.“

Podle politologů ale snímky Topolánkovi neuškodí. Není se čemu divit, vyfotografovaná »výbava« je skutečně nadprůměrná a vypadá jako po pozření modré pilulky. Fotky tedy možná Topolánkově straně »modrých« v druhý den eurovoleb přinesou dámské hlasy navíc!


Foto: ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.