Holka, nebo kluk? Paroubkovým je to fuk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Holka, nebo kluk? Paroubkovým je to fuk!

Co dostane miminko po rodičích do vínku? 
Po tatínkovi Jiřím: sexy mozek, buldočí zarputilost, pracovitost a levicové myšlení. 
Po mamince Petře: atraktivní vzhled, štíhlou postavu a talent na cizí jazyky.
Co dostane miminko po rodičích do vínku? Po tatínkovi Jiřím: sexy mozek, buldočí zarputilost, pracovitost a levicové myšlení. Po mamince Petře: atraktivní vzhled, štíhlou postavu a talent na cizí jazyky. (Aha! – Mária Rušinová)

PRAHA – Rodina šéfa ČSSD Jiřího Paroubka bude už brzy čtyřčlenná. K manželům a fence gaskoňského baseta Toničce přibude na přelomu října a listopadu toužebně očekávané děťátko. Radostná zpráva o požehnaném stavu paní Petry (35) v neděli obletěla celou republiku.


Potomek Petry a Jiřího, nejočekávanější dítě Česka

„Pro mě i manžela je moje těhotenství tou nejlepší možnou změnou našeho života a oba se na narození dítěte velmi těšíme,“ uvedla budoucí maminka Petra.

Už nyní je jasné, že narození miminka s příjmením Paroubek(ová) bude nejsledovanějším porodem Česka. Pokud vše půjde hladce, dítě by mělo přijít na svět na přelomu měsíce října a listopadu. „Paní Petra uvedla, že je na konci třetího měsíce těhotenství. Přesný termín porodu není zatím známý,“ prozradila mluvčí Petry Paroubkové Michaela Škardová. A brzy bychom mohli vědět i to, zda se narodí holčička, nebo kluk. „Pokud si manželé nechají říct, co to bude, tak třeba se dozvíte i toto,“ připustila Škardová.

Hlavně aby bylo děťátko zdravé. Potíže neočekává ani paní Petra. „Můj zdravotní stav je velmi dobrý a lékaři v průběhu těhotenství neočekávají žádné komplikace,“ říká spokojeně paní Petra. S plánovaným přírůstkem do rodiny tak bude možná manželům jejich současný byt 3+kk v Motole malý. Mohlo by tak dojít na stěhování do většího? „Tuto informaci nevím,“ nevyvrátila možné stěhování Škardová.

Mimčo bude Štír

Předpokládaný termín porodu lze odhadnout na přelom října a listopadu. Paní Petra je nyní na konci třetího měsíce těhotenství. Děťátko se tak narodí ve znamení Štíra. A jací jsou lidé narození ve znamení Štíra? Bývají velkými bojovníky. Jsou velmi všímaví, bystří. Někdy se vyznačují uzavřenou, nesdílnou a samotářskou povahou. Mají silnou vůli a jakmile si něco usmyslí, nic je nezastaví. Nepostrádají energii ani vytrvalost a jsou schopni obstát i ve složitých životních situacích.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.