Holka, nebo kluk? Paroubkovým je to fuk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Holka, nebo kluk? Paroubkovým je to fuk!

Co dostane miminko po rodičích do vínku? 
Po tatínkovi Jiřím: sexy mozek, buldočí zarputilost, pracovitost a levicové myšlení. 
Po mamince Petře: atraktivní vzhled, štíhlou postavu a talent na cizí jazyky.
Co dostane miminko po rodičích do vínku? Po tatínkovi Jiřím: sexy mozek, buldočí zarputilost, pracovitost a levicové myšlení. Po mamince Petře: atraktivní vzhled, štíhlou postavu a talent na cizí jazyky. (Aha! – Mária Rušinová)

PRAHA – Rodina šéfa ČSSD Jiřího Paroubka bude už brzy čtyřčlenná. K manželům a fence gaskoňského baseta Toničce přibude na přelomu října a listopadu toužebně očekávané děťátko. Radostná zpráva o požehnaném stavu paní Petry (35) v neděli obletěla celou republiku.


Potomek Petry a Jiřího, nejočekávanější dítě Česka

„Pro mě i manžela je moje těhotenství tou nejlepší možnou změnou našeho života a oba se na narození dítěte velmi těšíme,“ uvedla budoucí maminka Petra.

Už nyní je jasné, že narození miminka s příjmením Paroubek(ová) bude nejsledovanějším porodem Česka. Pokud vše půjde hladce, dítě by mělo přijít na svět na přelomu měsíce října a listopadu. „Paní Petra uvedla, že je na konci třetího měsíce těhotenství. Přesný termín porodu není zatím známý,“ prozradila mluvčí Petry Paroubkové Michaela Škardová. A brzy bychom mohli vědět i to, zda se narodí holčička, nebo kluk. „Pokud si manželé nechají říct, co to bude, tak třeba se dozvíte i toto,“ připustila Škardová.

Hlavně aby bylo děťátko zdravé. Potíže neočekává ani paní Petra. „Můj zdravotní stav je velmi dobrý a lékaři v průběhu těhotenství neočekávají žádné komplikace,“ říká spokojeně paní Petra. S plánovaným přírůstkem do rodiny tak bude možná manželům jejich současný byt 3+kk v Motole malý. Mohlo by tak dojít na stěhování do většího? „Tuto informaci nevím,“ nevyvrátila možné stěhování Škardová.

Mimčo bude Štír

Předpokládaný termín porodu lze odhadnout na přelom října a listopadu. Paní Petra je nyní na konci třetího měsíce těhotenství. Děťátko se tak narodí ve znamení Štíra. A jací jsou lidé narození ve znamení Štíra? Bývají velkými bojovníky. Jsou velmi všímaví, bystří. Někdy se vyznačují uzavřenou, nesdílnou a samotářskou povahou. Mají silnou vůli a jakmile si něco usmyslí, nic je nezastaví. Nepostrádají energii ani vytrvalost a jsou schopni obstát i ve složitých životních situacích.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.