Podvodníci ošidili Nohavicu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Podvodníci ošidili Nohavicu!

Jaromír Nohavica slavil v Lucerně velký úspěch.
Jaromír Nohavica slavil v Lucerně velký úspěch. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Nejméně o stovku věrných fanoušků přišel v úterý nejúspěšnější písničkář dneška Jaromír Nohavica (55)! Zhruba tolik z nich se nedostalo na první ze série tří koncertů slavného písničkáře v pražské Lucerně. Měli totiž falešné lístky!

Nejméně o stovku věrných fanoušků přišel v úterý nejúspěšnější písničkář dneška Jaromír Nohavica (55)! Zhruba tolik z nich se nedostalo na první ze série tří koncertů slavného písničkáře v pražské Lucerně. Měli totiž falešné lístky!

Podle serveru Aktuálně.cz se jednalo o vstupenky prodávané přes internetový bazar a policie věc vyšetřuje jako trestný čin podvodu. Dá se očekávat, že nepravé lístky se objeví i před dnešním závěrečným vystoupením. Z Nohavicových tří pražských vystoupení vyjde v červnu deska a DVD, o které je už dnes enormní zájem. Nohavica totiž na koncertě představuje nejen pár klasických hitovek, ale také oceňované písně z poslední desky Ikarus.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.