Ve straně se šušká: Talmanové se přitížilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ve straně se šušká: Talmanové se přitížilo!

Musel Mirek Topolánek hlídat malého Nicolase proto, že se jeho partnerce Lucii Talmanové přitížilo?
Musel Mirek Topolánek hlídat malého Nicolase proto, že se jeho partnerce Lucii Talmanové přitížilo? (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Sobota odpoledne – premiér a šéf ODS Mirek Topolánek bije fotografa, pak i s ročním synkem Nicolasem sleduje volební výsledky ve štábu ODS. Úterý odpoledne – poprvé se objevuje vysvětlení, proč vzal roční dítě do tak vyhrocené atmosféry. Že by se chtěl před voliči ukázat v lepším světle, než jak o něm vypráví jeho hulvátská pověst? Omyl!

Pravý důvod, proč vzal Topolánek malého Nicolase do volebního štábu ODS

V ODS se šušká, že matka Nicolase Lucie Talmanová má opět zdravotní problémy a sobotní odpoledne strávila v péči lékařů!

Jak už Aha! informovalo, Topolánkovu partnerku Talmanovou trápí nemoc – je malátná a je jí často špatně. Původně to vypadalo na zánět mozkových blan, ten se ale nepotvrdil. „V sobotu se jí přitížilo a museli se o ni postarat lékaři,“ řekl Aha! zdroj z okolí Talmanové. A to je prý pravý důvod toho, proč vzal Topolánek malého Nicolase s sebou do volebního štábu ODS.

Zuzana Palzer, mediální poradkyně Talmanové, ovšem říká: „Ať už k tomu měl premiér jakýkoliv důvod, já vám k těm důvodům nemůžu nic říct. Prostě se tam vydal.“

A nebyl to šťastný nápad! Nejdříve dal levý hák fotografovi, který chtěl Nicolase fotit, a pak málem vyklopil malého z kočárku. České občany útok na fotografa vesměs pobouřil. Aha! ale varuje! Na pozoru by se měla mít i Evropská unie. Nejenže jí to během předsednictví osladíme, my jí dáme i přes hubu, pokud nás bude otravovat. Tak by mohl znít nový vzkaz od českého premiéra do Bruselu.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšetePavel Bém: Chci vystřídat Topolánka

O tom, že podobné chování je u premiéra nedůstojné, je přesvědčen i první místopředseda ODS a pražský primátor Pavel Bém. Ten chce navíc na prosincovém kongresu strany kandidovat na funkci předsedy ODS. Nebude možná jediný. Kandidaturu zvažuje i bývalý hejtman Evžen Tošenovský.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.