Topolánek se porval - Dal fotografovi pěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Topolánek se porval - Dal fotografovi pěstí!

Na vedle kráčejícího fotografa Mirek Topolánek hrubě zaútočil.
Na vedle kráčejícího fotografa Mirek Topolánek hrubě zaútočil. (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Premiér Mirek Topolánek (ODS) chtěl bránit svého spícího syna. Proti tomu by nemohl nikdo nic namítat. Premiér ale zvolil způsob, který se neslučuje s dobrými mravy a zcela nad sebou ztratil kontrolu.

Když v sobotu kolem 15. hodiny dorazil premiér do sídla občanských demokratů na Jánský vršek, tlačil kočárek s několikaměsíčním synkem Nicolasem. Fotograf Jindřich Starý se snažil premiérova synka vyfotit zblízka. Topolánek se po něm nevybíravě ohnal levačkou a srazil ho na zeď. „Proč ho fotíš, kde bereš tu drzost,“ křičel rozezlený premiér. „Žádný novinář nemá právo ohrožovat mé děti. Pokud to někdo udělá, dopadne to ještě hůř než dneska,“ komentoval lakonicky Topolánek své hrubé chování.

Velmi ostře odsoudil jednání svého předsedy i poslanec Boris Šťastný z ODS. „Jako lékař jsem zděšen, když kdokoliv bezdůvodně a bez varování zaútočí pěstí na obličej člověka. Znám řadu případů, kdy takový člověk zemřel. Topolánkovou reakcí hluboce opovrhuji,“ uvedl Šťastný.

Kliknutím zvětšete

27.10.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.