Michal Mrázek, syn zastřeleného krále podsvětí: Tátův archiv existuje! A může ovlivnit celé Česko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Michal Mrázek, syn zastřeleného krále podsvětí: Tátův archiv existuje! A může ovlivnit celé Česko

Michal Mrázek
Michal Mrázek (ara, ČTK)

PRAHA – Michal Mrázek (27), syn před třemi lety zavražděného krále podsvětí Františka Mrázka, promluvil! V rozhovoru pro Právo Mrázek junior, vystudovaný právník, vyprávěl o tajném archivu otce i o jeho smrti.


● Prodává rodinnou vilu za 60 milionů
● Co si vyříkal s Kočkou mladším?

O vraždě otce a Kočkových

Mrázek si nemyslí, že by za zastřelením otce stál podnikatel Tomáš Pitr či včera pohřbený Václav Kočka ml., jak se spekulovalo. „Já jsem tuto variantu hned vyloučil. Dokonce jsem s nebožtíkem Vencou (Václavem Kočkou mladším) měl tu možnost si to vyříkat,“ tvrdí Michal Mrázek.

O tzv. Mrázkově archivu

Kliknutím zvětšeteExistuje podle něj tzv. Mrázkův archiv, ve kterém mají být kompromitující informace na politiky z celého politického spektra? „Fyzicky jsem to neviděl, ale jsem přesvědčen, že to existuje. Ale otec byl velmi opatrný člověk a nikomu neřekl, kde by něco podobného mohlo být.“ Zveřejnění archivu by prý pořádně zahýbalo s chodem celé naší republiky.

O rodinném sídle v Českém Brodě

Rodina se nyní snaží luxusní rozlehlé sídlo, které stálo 120 milionů, prodat. „Nejsme v tak dobré situaci, abychom si mohli dovolit dotovat takový luxus,“ vysvětluje Mrázek. Kliknutím zvětšeteA jaká je cena za přepychovou vilu s tenisovým kurtem, zahradním jezírkem, bazénem či fitness centrem? O něco méně než 60 milionů korun!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.