Nová Nemocnice - ČT porazila konkurenci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Nová Nemocnice - ČT porazila konkurenci!

Abrhám a Balzerová se smějí, protože pokračování Nemocnice porazilo i komerční televize.
Abrhám a Balzerová se smějí, protože pokračování Nemocnice porazilo i komerční televize. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – První díl dalšího pokračovaní legendárního seriálu Nemocnice na kraji města s podtitulem Nové osudy v České televizi (ČT) o pátečním večeru kraloval divácké sledovanosti! Díval se na něj téměř milion a půl diváků!

První díl dalšího pokračovaní legendárního seriálu Nemocnice na kraji města s podtitulem Nové osudy v České televizi (ČT) o pátečním večeru kraloval divácké sledovanosti! Díval se na něj téměř milion a půl diváků!

A zájem se svezl i na další pořady ČT – konkurenci drtivě porazila i 13. komnata a talk show Uvolněte se, prosím Jana Krause. Komedii na Nově v tu dobu sledoval jen necelý milion lidí.

Výhra nové Nemocnice se však v boji o televizního diváka očekávala a její vítězství mohlo být ještě větší. Vždyť před lety si první díl Nemocnice po dvaceti letech nenechaly ujít rekordní čtyři miliony diváků! Jestli podobné hody ČT očekávala i tentokrát, musí být její vedení zklamané. Milionu a půl dnes běžně dosahuje Ordinace v růžové zahradě 2.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.