Vrah Roman Postl (39): Dopadli jeho komplice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vrah Roman Postl (39): Dopadli jeho komplice!

Postla po postřelení převezli do nemocnice.
Postla po postřelení převezli do nemocnice.

CHOMUTOV – Už ze čtvrté vraždy policie obvinila Romana Postla (39), který minulý týden v úterý popravil čerpadláře (†20) v Ústí nad Labem, ve středu zastřelil vietnamského barmana a zasahujícího policistu (†28) v Chomutově a pokusil se zabít i svědka.


„Je obviněn i z vraždy pohřešovaného podnikatele z Teplicka. Policie také zadržela pětadvacetiletého muže, který mu měl při některých z těchto vražd pomáhat,“ řekla včera Aha! severočeská policejní mluvčí Jarmila Hrubešová.

Čtvrtou obětí Postla je teplický podnikatel. Zřejmě právě jeho zabitím začal minulý týden Postlův třídenní vražedný maraton. Spolumajitele úspěšné strojírenské společnosti DSK Karla Diviše (†46) totiž rodina postrádala od pondělí, kdy se nevrátil z práce domů. Sériový masakr spáchal Postl pouhých pět měsíců poté, co byl podmíněně propuštěn z vězení, kde si odpykával třináctiletý trest za vraždu muže v roce 1998 na Teplicku.

Postl, který utrpěl při zadržení průstřel břicha je stále v péči lékařů. Podle serveru Novinky,cz je chladným a bezcitným pacientem. Životů, které zmařil, prý ani na chvíli nezalitoval. Jediné, co ho zajímalo, je jeho vlastní bolest a to, kdy mu policisté sundají z nohou pouta. „Ničeho nelituje, chová se, jako by se vůbec nic nestalo. Jen si stěžuje, že ho to bolí, a zajímá se, kdy už bude moci sedět a kdy mu sundají pouta,“ prozradil personál chomutovské nemocnice.


Autor: (vet)
Foto tn.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.