Praha: Dnes začíná dopravní kolaps | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Praha: Dnes začíná dopravní kolaps

Most nevydržel tíhu kamionů.
Most nevydržel tíhu kamionů.

PRAHA – Kamiony nehybně stojící a zcela blokující Švehlovu a Průmyslovou ulici, tekoucí nervy místních obyvatel, Takový obrázek očekávají dopravní odborníci dnes a zřejmě i celý víkend v Hostivaři kvůli uzavření Lanového mostu na Jižní spojce.


Oprava má skončit o půlnoci z neděle na pondělí. Jenže ani pak nebudou mít řidiči a obyvatelé Hostivaře vyhráno. Zřejmě až do konce srpna se bude opravovat ta polovina lanového mostu, po níž se jezdí na Prahu 9. Budou sem smět vjet pouze auta do šesti tun. Naopak ve směru na Prahu 5 již žádné omezení nebude.

Objízdné trasy podle Aha!
> Přes centrum: Od Štěrbohol po Černokostelecké, přes Vinohradskou do Legerovy a dále přes Vrchlického a Plzeňskou na dálnici D5. Je také možné na křižovace s ulicí Jana Želivského odbočit na Soběslavskou a pak na Bohdalec a Spořilov. Tam se opět najede na Jižní spojku.
> Krátká trasa: Vyhýbá se lanovému mostu a také Švehlově ulici a Průmyslové, které zřejmě budou přeplněny kamiony. Ve směru od západu je nutno sjet již na Zahradní město. Podjede se Jižní spojka a pokračuje ulicí Průběžná, V Olšinách a Úvalskou až na Černokosteleckou. Ta končí u Štěrboholské radiály.


Autor: (rc)
Foto: ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.