Poslanec Wolf: Vzdát se mandátu? To ať udělá Paroubek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Poslanec Wolf: Vzdát se mandátu? To ať udělá Paroubek

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – I včerejšek na politické scéně patřil víkendovému vystoupení poslance Petra Wolfa z ČSSD. Ten odmítl výzvu strany, aby se vzdal mandátu. „Bylo by dobré, kdyby se sám pan Paroubek vzdal poslaneckého mandátu,“ řekl.

I včerejšek na politické scéně patřil víkendovému vystoupení poslance Petra Wolfa z ČSSD. Ten odmítl výzvu strany, aby se vzdal mandátu. „Bylo by dobré, kdyby se sám pan Paroubek vzdal poslaneckého mandátu,“ řekl.

Wolf je už čtvrtým odpadlíkem v ČSSD, což většinu straníků pořádně naštvalo. A mluví o ostudě, za kterou by se strana měla omluvit voličům. „Vedení ČSSD, poslaneckého klubu a krajských organizací by měla nést odpovědnost,“ uvedl stranický lídr v Ústeckém kraji Jaroslav Foldyna.

Vedení ČSSD tvrdí, že za Wolfovým odchodem stojí ODS. Ta to odmítá, stejně jako odpadlý poslanec. Možná není zdaleka posledním, kdo klub ČSSD opustí – stoupenec expremiéra Zemana Miroslav Šlouf totiž tvrdí, že je se situací v ČSSD i v klubu nespokojeno deset až patnáct poslanců…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.