»Tarzan« Paroubek zuří: »UGA UGA« ŽALOBA kvůli trenkám!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

»Tarzan« Paroubek zuří: »UGA UGA« ŽALOBA kvůli trenkám!?

Zveřejnění fotek Paroubka pořádně namíchlo.
Zveřejnění fotek Paroubka pořádně namíchlo.

PRAHA – Tohle česká politická džungle dlouho nezažila... Šéf ČSSD Jiří Paroubek (55) zuří více, než když jeho strana prohrála poslední volby. Rozlítily ho fotky z jeho chaty u Prahy, které ve středu pořídil fotoreportér Aha!.


Kvůli téhle fotce...

Paroubek je na nich jen v upnutých trenýrkách ve stylu šedesátých let a zahradničí. Kvůli snímkům chce Aha! dokonce zažalovat!

Nasupený šéf ČSSD chtěl focení zabránit tím, že se snažil vystrašit fotoreportéra Aha!. Když ho totiž »zmerčil«, chtěl se schovat za strom a fingoval rozhovor s bodyguardy. Ač byl jen v apartních trenkách a v ruce neměl nic než podtácek ke květináči, dělal, že drží vysílačku. „Hoši, pojďte sem. Otravuje tady fotograf, seberte mu foťák,“ řval si do ruky.

Když viděl, že fotoreportér jeho lest prohlédl, chtěl využít svoji Toničku – tři a půlměsíční štěňátko gaskoňského baseta. „Vem si ho!“ křikl na Toničku. Ta ale na páníčka jen nechápavě pokukovala.

Kliknutím zvětšeteParoubkovi lidé už ve středu večer na pořízení fotek reagovali. „V případě zveřejnění fotografií bude Jiří Paroubek oprávněn učinit veškeré právní kroky, které povedou k ochraně osobnostních práv jeho a jeho rodiny,“ poslal deníku Aha! e-mail Ondřej Macura z tiskového oddělení ČSSD. A včera potvrdil, že Paroubek se opravdu hodlá bránit zveřejnění fotografií právní cestou.

Snímky přitom ukázaly, že Paroubek neříkal pravdu. Jak jsme včera uvedli, pár hodin před tím, než fotky vznikly, byl v nemocnici na infuzích. Postihl ho prý záchvat dny, kterou trpí a která způsobuje velké bolesti kloubů. Do médií však prohlásil, Kliknutím zvětšeteže má jen virózu. Jenže s tou by nekropil zahradu a nechodil po ní v trenýrkách.

Ze snímků je také vidět, že Paroubek pořád přibírá na váze! A to už několikrát prohlašoval, že s kily navíc zatočí, dokonce si na to chtěl najmout specialistu Víta Chaloupku. I jeho manželka Petra Paroubková (34) se mu snažila s hubnutím pomoci vařením zdravých jídel, dokonce ho na jednání často vybavuje mrkví nebo rajčátky.

Stanovisko Jiřího Paroubka

Kliknutím zvětšeteZveřejnění neoprávněně získaných fotografií Jiřího Paroubka nebo jeho rodiny je neoprávněným zásahem do jejich osobního soukromí a práva k podobizně, zejména pokud jsou případné fotografie získány protiprávně (např. proniknutím do jeho obydlí, tajným sledováním atd.), popř. překonáním překážek či pomocí pomůcek (např. za pomoci teleobjektivu). Slídění v prostoru obydlí manželů Paroubkových představuje porušení práva na nedotknutelnost soukromí. Takto neoprávněné získané a zveřejněné podobizny Jiřího Paroubka nebo jeho rodiny nemají spojitost s veřejnými aktivitami Jiřího Paroubka a nejsou předmětem oprávněného zájmu veřejnosti a tedy i zveřejnění ve Vašem deníku. Toto porušení soukromí může být navíc provázeno dotčením dalších práv na ochranu osobnosti Jiřího Paroubka nebo jeho rodiny, a to zásahem do jejich důstojnosti a ochrany soukromí. V případě zveřejnění takto získaných fotografií bude Jiří Paroubek oprávněn učinit veškeré právní kroky, které povedou k ochraně osobnostních práv jeho a jeho rodiny.

Stanovisko deníku Aha!

Jiří Paroubek deníku Aha! už v minulosti dobrovolně poskytl fotografii v plavkách, která byla s jeho souhlasem otištěna v listopadu 2006 (foto z roku 1990). Snímky, kvůli kterým teď chce žalovat deník Aha!, ukazují v podstatě úplně to samé. Deník Aha! tak veřejnosti neukázal nic jiného, než co před časem poskytl sám Jiří Paroubek. Fotoreportér deníku Aha! nebyl na oploceném pozemku šéfa ČSSD.

Úplně všechny fotky Paroubka zde!

POZOR, POZOR!

První plakát politika v Aha!
Nalepte si Paroubka na ledničku!

Už tuto neděli v Nedělním Aha!


Autor: (pol)
Foto Aha! – Josef Mašek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.