Zuřící matka a její dcera zmlátily ve škole učitelku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Zuřící matka a její dcera zmlátily ve škole učitelku!

Učitelé ze základní školy Slovan jsou jednáním matky šokováni.
Učitelé ze základní školy Slovan jsou jednáním matky šokováni.

KROMĚŘÍŽ – Rozzuřená matka brutálně zbila učitelku (42) svého syna (11). A to přímo ve škole, před zraky školáků a ostatních kantorů. Pomáhala jí při tom její dcera. Ztlučená učitelka skončila v nemocnici.


„Rodiče si stěžovali, že jejich synovi ubližujeme a že ho učitelka šikanuje. To je samozřejmě nesmysl,“ vylíčil deníku Aha! začátek příběhu ředitel kroměřížské základní školy Slovan. Matka si to přišla s pedagožkou vyřídit sama. „Seběhlo se to rychle. Jakmile kolegyně vyšla ze třídy, útočnice se na ni vrhla a začala ji brutálně mlátit,“ popsala svědkyně. Šokující je navíc to, že k matce se ještě přidala její dcera, která chodí ve stejné škole do šesté třídy.
Kliknutím zvětšeteOstatní kantoři okamžitě zavolali záchranku a policii. Napadenou učitelku odvezla sanitka do nemocnice. „Měla zlomený nos, pohmožděný krk a četné modřiny,“ uvedl záchranář. Navíc podle ředitele základní školy je silně v šoku. „Nechce se vůbec s nikým bavit, nepřijímá žádné návštěvy. Pořádně to s ní otřáslo,“ dodal ředitel školy.
Do případu se už vložila i policie. „Ženu, která napadla kantorku, podezříváme z trestného činu výtržnictví,“ sdělila Květoslava Malenovská z kroměřížské policie.
Celý incident se odehrál proto, že se rodiče chlapce nemohou smířit s jeho prospěchem. Ačkoliv je mu už jedenáct, chodí teprve do druhé třídy. Matka ovšem nesouhlasí s jeho umístěním do speciální školy. Podle ostatních kantorů chlapec také fyzicky napadal ostatní spolužáky. „Třídní učitelka mu jen domlouvala a upozornila na jeho chování matku, ta to ale vyřešila po svém,“ řekla kolegyně napadené učitelky.


Autor: (mj)
Foto pro Aha!: Ivan Dostál

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.