SKANDÁL: Pergnerová - Zase ji uvidíme fetovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

SKANDÁL: Pergnerová - Zase ji uvidíme fetovat!

PRAHA – Divoký životní příběh slavné moderátorky VyVolených Terezy Pergnerové (31) bude zřejmě zfilmován. „Režisér Viktor Polesný má o to téma zájem,“ potvrdila deníku Aha! sama Pergnerová.


Kdo ji bude ve filmu, který aspiruje na skandál roku, hrát? A skončí film její skutečnou svatbou s Kykolkou (26), o kterém se již pár týdnů mluví jako o novém milenci Pergnerové?

„Viktor před tím, než začne točit film, vždycky dlouho hledá a vymýšlí silný příběh. V případě Terezy Pergnerové nic vymýšlet nemusel. Život to za něj napsal úplně sám,“ říká jeden ze spolupracovníků režiséra Polesného. Projekt je ale zatím ještě v plenkách. Sehnat peníze na nový film totiž trvá roky. A možná Polesný ještě čeká, zda dráha slavné moderátorky neposkočí ještě do nějakého happyendu. „Takový film by měl přece skončit svatbou,“ říká s úsměvem jeden z filmových kritiků.
Ale třeba k tomu opravdu brzy dojde! Pergnerová totiž po několik zklamáních v lásce v poslední době zase jen září. Všem je jasné, že její vztah s neVyVoleným Janem Mikuleckým alias Kykolkou není jen kamarádský. Na veřejnosti se spolu naposledy objevili teď v sobotu v noci v pražském tanečním klubu Duplex na párty s vypadlým neVyVoleným Pavlem Pelánem – a už od sebe ani neuskakovali, když je chtěl někdo vyfotit. Třeba již brzy dojde k veselce, a film o Pergnerové by tak získal šťastný konec...
Kliknutím zvětšeteA kdo bude Terezu ve filmu hrát? „O tom jsme se ještě nebavili,“ tvrdí člen Polesného týmu. Samotné Tereze ale na tom, zda bude její život zfilmovaný, nijak zvlášť nesejde. „Mým hlavním cílem je teď pomáhat lidem, kteří mají stejný problém s drogami, jako jsem měla já. Ten film vůbec neřeším,“ říká Pergnerová s nadhledem. Životní story Terezy Pergnerové je bezesporu jedním z nejsilnějších příběhů českého šoubyznysu. V osmnácti stála na úplném vrcholu a sama o sobě prohlašovala, že je slavnější než Karel Gott. Jenže místo dalších ovací přišel neuvěřitelný pád až na dno. Těžká drogová závislost, pokusy o sebevraždu, vydělané miliony, které vyhodila oknem. Do toho všeho se jí v době nejtěžší závislosti na heroinu narodil syn Samuel. Jenže ani kvůli němu se Pergnerová nedokázala dostat ze spárů drog. Místo toho raději za pět milionů, které záhy profetovala, nafotila porno. A právě v době, když už Terezu odepsali i ti nejbližší, se najednou sama začala drápat zpátky na vrchol. Skončila s drogami, získala novou práci a soud jí svěřil zpátky do péče i syna Samuela.
Dnes je Tereza opět jednou z nejpopulárnějších tváří obrazovky. Co jiného než právě takovýhle životní osud by se mělo dočkat filmového zpracování?


Autor: Jiří LANDA, Josef KOUKOLÍČEK
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.