Hororová vražda: Oběť hodil do studny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hororová vražda: Oběť hodil do studny

Když hasiči v Mouřínově přijeli k hořícímu domu, netušili, že budou muset volat i pohřební službu...
Když hasiči v Mouřínově přijeli k hořícímu domu, netušili, že budou muset volat i pohřební službu...

BUČOVICE – Smrt jako z hororu! Při požáru střechy jednoho domu v Mouřínově našli dobrovolní hasiči ve studni tělo svého souseda. A teď policie potvrzuje: byla to vražda!


V pátek okolo jedenácté hodiny dopoledne vyjela jednotka dobrovolných hasičů z nedalekých Bučovic k malému požáru střechy. Když si však chtěli vzít vodu ze studny, prožili děsivý šok. Na dně temné šachty leželo mrtvé tělo majitele domu. Otřes byl o to horší, že šlo o kamaráda a známého většiny z nich. K mrtvole se musel spustit policejní potápěč, aby zdokumentoval potenciální stopy. Teprve pak mohli zřízenci pohřební služby nebožtíka vyzvednout a odvézt k ohledání. Podle místních byl zavražděný samotář. Ačkoliv policie nechce o motivu činu spekulovat, sousedi se domnívají, že se oběť zapletla do obchodu s kradenými auty. „Výsledky nařízené soudní pitvy sice zatím neznáme, ale některé poznatky už máme. Případ se šetří jako trestný čin vraždy,“ uvedla jihomoravská policejní mluvčí Jana Šípková. Dokonce je možné, že muž ještě žil, když ho vrah do studny házel. „Prošetřujeme všechny možnosti, je to jedna z alternativ,“ říká Šípková. Policie zároveň prošetřuje možnost, zda požár nezaložil sám vrah. Pokud ano, šlo od něj o velmi hloupý tah, na svůj hrůzný zločin totiž okamžitě upozornil. Nejspíš mu nedošlo, že prvním místem, kam se půjdou hasiči podívat, je studna...


Autor: (kpi)
Reprofoto TV Nova

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.