Zničili billboardy ČSSD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zničili billboardy ČSSD!

Tyto plakáty jsou k vidění v centru Prahy.
Tyto plakáty jsou k vidění v centru Prahy. (Aha!: Petr NOVOTNÝ)

PRAHA – Další skandál těsně před volbami! Včera v noci došlo k téměř kompletnímu zničení několika set billboardů ČSSD ve Středočeském, Plzeňském a Ústeckém kraji. Odhadovaná škoda se pohybuje v řádech několika set tisíc korun. A kdo za to může? Podle ČSSD samozřejmě ODS.

„Z hesel, kterými byly billboardy přelepeny a která jsou totožná např. s hesly použitými exponenty ODS před jednáním květnového sjezdu ČSSD, lze jednoznačně dosledovat jejich původ,“ píše se v tiskové zprávě, kterou zaslalo vedení ČSSD. ODS se ale od všeho distancuje. „O ničem takovém nevíme. Tohle rozhodně není akce ODS,“ tvrdil mluvčí ODS Jiří Sezemský.

Podle názorů právních expertů se kvůli rozsahu škod jedná o spáchání trestného činu. V ulicích Prahy se také objevily tisíce plakátů s fotografiemi Jiřího Paroubka označené vulgárními výrazy. Ani jejich autor není znám.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.