E.T. volat domů! Draží originál hlavy filmového mimozemšťana | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

E.T. volat domů! Draží originál hlavy filmového mimozemšťana

Roztomilého mimozemšťana s touhou vrátit se domů zná dneska skoro každý.
Roztomilého mimozemšťana s touhou vrátit se domů zná dneska skoro každý. (Profimedia.cz)

Poprvé, podruhé, potřetí – prodáno! E. T. volá domů a licitátor brzy vyvolá finální sumu, za kterou se prodá originál jeho filmové lebky. Právě tato slavná rekvizita se stane zlatým hřebem prosincové aukce s názvem Hollywoodské legendy a experti očekávají obrovský zájem.

Cena mimozemšťanovy hlavy by se mohla vyšplhat až na milion dolarů, v přepočtu tedy 22,3 milionu korun! Pro milovníky filmů se jedná o předčasné Vánoce. Na aukci se kromě jiných skvostů objeví třeba kulatý štít Chrise Evanse (42) z kostýmu kapitána Ameriky nebo kombinéza, kterou na sebe oblékal Batman Michael Keaton (72) v roce 1992.

Draží originál hlavy nejslavnějšího filmového mimozemšťana
„Všechny sběratelské předměty se pojí s fenoménem popkultury. Pro fanoušky a nadšence se jedná o příležitost vlastnit kus hollywoodské historie, která se objeví jen jednou za život!“ láká ředitel aukční síně Martin Nolan.

Elvisův lví dráp má stát taky tolik!

V závěru roku proběhne ještě jedna zásadní aukce, na níž se bude přihazovat na nejvzácnější kousek ze šperkovnice zpúěváka Elvise Presleyho (†42) – lví dráp zasazený do zlata a ozdobený diamanty a rubíny. I tady se očekává, že bude prodán za sumu se šesti nulami na konci (tedy v dolarech)...

Elvisův dráp.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.