Slepičí peklo! Havaroval kamion, který vezl 8500 brojlerů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Slepičí peklo! Havaroval kamion, který vezl 8500 brojlerů

Tato slepice přežila! Byla ale jedna z mála. V útrobách přistaveného kafilerního vozu skončily tisíce mrtvých těl.
Tato slepice přežila! Byla ale jedna z mála. V útrobách přistaveného kafilerního vozu skončily tisíce mrtvých těl. (pro Aha! – Michal Hrdlička)

LIBĚŠOVICE – Několik tisíc slepic nepřežilo nehodu kamionu MAN na křižovatce u Liběšovic na Podbořansku. Německý řidič vjel při couvání do silničního příkopu a tam se převrátil.

Několik tisíc slepic nepřežilo nehodu kamionu MAN na křižovatce u Liběšovic na Podbořansku. Německý řidič vjel při couvání do silničního příkopu a tam se převrátil. „Celková škoda byla předběžně vyčíslena na 350 tisíc korun,“ popsala nehodu mluvčí lounské policie Jaromíra Střelcová.

Podle zasahujících hasičů z Podbořan i blízkých Kryr vyjel německý kamion z drůbežárny v Rakovníku a přepravoval přes pět set beden se slepicemi. V každé bedně jich bylo sedmnáct. „Slepice, které nehodu přežily, se začaly dusit. Proto jsme je okamžitě začali vykládat z auta,“ řekl Aha! jeden ze zasahujících hasičů. Na místo nehody se dostavil i krajský hygienik, který povolal kafilerní vůz.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.