Pašeráka chytili s půl kilem kokainu v těle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pašeráka chytili s půl kilem kokainu v těle!

Stanley A. přichází k tachovskému soudu.
Stanley A. přichází k tachovskému soudu.  (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka)

Měl v sobě půl kila kokainu a v mobilu ještě videa s kanibalismem a dětským pornem. Tachovský soud proto poslal Stanleye A. (45) opět do vazby, ve které je od loňska. Skončil ve věznici v Plzni na Borech.

Pašerák drog, který žije v Itálii, zaujal celníky i jejich služebního psa Rexe, když na bývalém hraničním přechodu se SRN v Rozvadově na Tachovsku kontrolovali autobus firmy Flixbus jedoucí z Bruselu do Prahy. Stanley A. se potil a byl nervózní. Vyšetření na CT ukázalo, že muž má v sobě přes půl kila kokainu.

„Ve svých tělních dutinách pašoval celkem 55 kusů spolykaných kontejnerků tabulovitého tvaru velikosti 40 x 16 mm,“ stojí v obžalobě. „Kapsle jsem spolykal v hotelu v Bruselu a drogu jsem měl převézt autobusem do Linze v Rakousku s přestupem v Praze. Za to jsem měl dostat 2000 eur,“ uvedl Stanleye A. Kromě drog u něj celníci v mobilu našli i videa zobrazující kanibalismus a dětské porno. Státní zástupkyně pro něj žádá trest pět let vězení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.