Obří šok lázeňského hosta (82): V posteli našel neznámou ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Obří šok lázeňského hosta (82): V posteli našel neznámou ženu!

Lázeňský host na tento pobyt dlouho nezapomene.
Lázeňský host na tento pobyt dlouho nezapomene. (Foto Aha! – K. Janeček)

„S cizí ženou v cizím pokoji,“ zapěl v předrevolučním hitu umělec Michael Kocáb. Na píseň si vzpomněl klient (82) Lázní Darkov, který po proceduře našel ve své cimře neznámou ženu.

„Byl to šok. Jdu z rehabilitace, vyjedu si do šestého patra, jdu ke dveřím pokoje. Odemknu je, vejdu a nevěřím vlastním očím: vidím vozíček, na posteli leží cizí paní,“ divil se pravidelný návštěvník lázní, který si nepřál zveřejnit své jméno. Situace se naštěstí brzy vyřešila, recepční našla nový pokoj, do nějž nečekanou návštěvnici přestěhovala. „Klidně u mě mohli babičku nechat vyspat, já druhý den odjížděl. Ale jak by se asi cítila ona, kdyby se vzbudila vedle fousatého chlapa. To by nemusela vydýchat,“ smál se obyvatel Šenova u Ostravy.

Chyba kanceláře

„Jednalo se o administrativní pochybení pracovnic ubytovací kanceláře. Šlo tedy o chybu způsobenou lidským faktorem,“ sdělila obchodní ředitelka lázní Lenka Krótká. Prý se tam takový přehmat stal prvně.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.