Sexuální maniak: Fantom prostitutek dostal 8,5 roku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sexuální maniak: Fantom prostitutek dostal 8,5 roku!

Glaser u včerejšího soudu.
Glaser u včerejšího soudu. (pro Aha! – Petr Havránek)

PLZEŇ – Nebezpečný náboženský fanatik Miroslav Glaser (41) už je za mřížemi! Posedí si ve věznici 8,5 let za to, že si podroboval ženy násilím, zvrhlými praktikami a psychickým terorem.

Nebezpečný náboženský fanatik Miroslav Glaser (41) už je za mřížemi! Posedí si ve věznici 8,5 let za to, že si podroboval ženy násilím, zvrhlými praktikami a psychickým terorem.

Glaser se stal koncem loňského roku postrachem plzeňských prostitutek. Poté, co se vrátil z vězení, kde byl 6,5 roku za znásilnění, si vyhlédl svoji další oběť. Odvedl ji do svého bytu, kde ji s břitvou v ruce nutil, aby se umyla a oholila. Musela si před ním kleknout a odříkávat modlitby. Pak ji brutálně znásilnil. Podobný scénář se opakoval i s dalšími prostitutkami. „Vím dobře, že ženy lžou. Můj život je duchovní. Vím, že jsem ubohý a hříšný člověk. Ženy ale nejvíc bolelo, že jsem je podvedl, že jsem jim nezaplatil,“ hájil se včera chlípník u soudu.

Doslova peklo na zemi zažila ovšem věřící žena (42), která odpověděla na inzerát k seznámení. U soudu skoro nebyla schopná vypovídat. Dva týdny hrůzy ji psychicky poznamenaly na zbytek života. „Začal mě vodit po striptýzových barech. Říkal, abych se něco přiučila. Doma po mně vyžadoval orální a anální styk. Když jsem se bránila, křičel na mně,“ vypovídala u soudu zlomená žena. Doma musela chodit nahá, stejně jako její dcery Monika (15) a Eva (9).

Často před nimi onanoval. Zničená žena vypovídala, že měl zálusk i na nezletilou Moniku. Ta se mu postavila a tvrdě za to zaplatila. Dostala několikrát pěstí a ještě ji praštil židlí, až ztratila vědomí. Nakonec žena neváhala a s oběma dcerami uprchla oknem z prvního patra domu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.