Povaha podle hodiny narození: Jak ovlivnila váš život? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Povaha podle hodiny narození: Jak ovlivnila váš život?

Hodiny
Hodiny (iStock)

Víte, že nejen datum narození, postavení planet a znamení horoskopu určuje naši povahu? Dokonce i hodina, kdy jsme přišli na svět, je zásadní pro naše další osudy. Má vliv na charakter a naše šance v životě. Schválně si zjistěte, jak na tom jste ve vztazích a v práci...

00.00 – 2.00

Máte spoustu životní síly, rychle se rozhodujete, zdobí vás věčné mládí, bystrý postřeh a uvažování. Chcete mít věci pod kontrolou a potřebujete stále nové informace. Umíte naslouchat, ale na druhé straně jste malinko do sebe zahledění a jste také rádi středem pozornosti. (...)

2.00 – 4.00

Mezi druhou a čtvrtou ranní vládne Venuše a rodí se tu nejčastěji workoholici a pilné včeličky, které pracují až do úmoru a nenechají si ujít žádnou šanci. Ale pozor, materiální zisky stavíte na nejvyšší hodnotové příčky a také rádi utrácíte. (...)

4.00 – 6.00

Jste samostatní, někdy až moc. Neodmítejte ale pomoc a podporu. Myslete občas na sebe a nepřehánějte to s tím tahem na branku. Stejně nakonec dosáhnete toho, co si usmyslíte. Jste ale také šarmantní a vytrvalí, ale máte občas potřebu zaujímat vůdčí pozici. (...)

6.00 – 8.00

V šest ráno začíná vládnout Neptun, planeta snů, iluzí. Lidi, kteří se narodili v tuto dobu, jsou citliví a lehce zranitelní. A občas jsou proto i introverti a drží se zpátky. Nicméně sami víte, že jste vnímaví, pracovití a máte rádi pořádek. (...)

8.00 – 10.00

V tomto čase se rodí okouzlující lidé, kterým často svěřujeme svá nejniternější tajemství. Jejich charakteristickým rysem je lidskost, nemají předsudky, odmítají konvence. Samota není nic pro vás. Milujete společnost a obdiv, jste upřímní, odvážní, neúplatní, rádi se bavíte. (...)

10.00 – 12.00

Ambice a disciplínu vám dává Saturn. Máte pevné zásady, nejste tak příliš spontánní. Ale máte soucit a pochopení, zastanete se ve sporu vždy slabších, umíte nezištně pomoci. Na cestě k úspěchu vás však nezastaví nikdo a nic, ohledy jdou stranou. (...)

12.00 – 14.00

Snadno se rozčílíte, někdy jste impulzivní, ale hádky rádi nemáte. Jste zkoumaví, všestranně nadaní, často v uměleckých profesích. Chcete znát smysl toho, co děláte, a mít řád. Rádi si poslechnete názory starších, víte, že dokážete upadnout na dno nálad a jen velmi těžko se z nich dostáváte. (...)

14.00 – 16.00

Jste šťastná povaha. Nemůžete žít bez nových zkušeností, ze všeho jste krásně nadšeni. Je to až nakažlivé, což se v dnešní době cení. Vaše bezprostřednost a vášeň ale někdy okolí vyleká. (...)

16.00 – 18.00

Odpolední zrozenci bývají komplikované povahy, překonávají »těžké překážky«, přitom jsou to banality. Hroutí se a jejich vnitřní stav, to je jakési celoživotní sportovní utkání. Nicméně máte silnou vůli, silnou a vášnivou povahu. (...)

18.00 – 20.00

Vytrvalci, hledači nových cest. Někdy jdete do extrému, jste euforičtí, nadšení pro vše neotřelé, až extravagantní. Jste věrní, loajální, družní a oblíbení. Intelektuálně velmi nadaní lidé, logicky myslící, umíte vést a inspirovat. Někdy by to chtělo více zdravého skepticismu. (...)

20.00 – 22.00

Jste romantici, milovníci, oblíbení, veselí a přátelští lidé. Někdy až moc, takže se váš partner musí trochu obrnit. Také nemáte rádi rutinu, lepší jsou změny, rádi improvizujete. Jste věrní, milujete svoje zázemí, ale jste tak často středem pozornosti, že to s vámi není lehké. (...)

22.00 – 24.00

Teď vládne Měsíc a ti, kteří se narodili v tuto dobu, jsou vitální, rádi rozebírají filozofické otázky. Vypadá to, že jste vyrovnaní, ale někdy vámi zacloumá emoční bouře. Navenek to ale není znát. Jste nedočkaví, přecitlivělí, místy žárliví, svoje srdce dáváte navěky, ale jen jednou, i kdyby vztah nevyšel. (...)

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (7. 11. 2021)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.